Učitavanje...

Dostupni datumi

Podaci o događaju

THE REAL ABBA Tribute - Experience 24.3.2018.godine u Metropolis klubu!

Ono što vam po prvi puta možemo predstaviti u Zagrebu je upravo autentični zvuk Abbe i band koji će vas direktno prebaciti u pop ABBA groznicu 70tih i 80tih godina. 
.......................................................................................................................
Pop institucija jedan od najoriginalnijih i najpopularnijih bandova ikada ABBA je sa svojih devet studijskih i jednim live albumom koji su objavljeni u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu.

Njihovo glazbeno naslijeđe,utjecaj, popularnost i komercijalna održivost potkrijepljeni su kroz nevjerojatnih 380 milijuna prodanih albuma i singlova. Dodatnu potvrdu za svoju sjajnu ostavštinu u pop kulturi primili su 15. ožujka 2010. godine kada su postali članovi ”Rock and Roll Hall of Fame”. Također, dalekosežna ostavština grupe ABBA leži i u činjenici da je njihove pjesme obradilo i preuzelo preko nekoliko stotina bendova i pjevača. Iako naizgled jednostavne na prvo slušanje, njihove pjesme nisu nimalo lake za izvedbu.
.......................................................................................................................
"The REAL ABBA"- Abbazia 
Mnogi koji su ih negdje i čuli, možda na mnogobrojnim koncertima u inozemstvu ili na obali reći će da to je taj band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE. 

Zahtjevne vokalne dionice spojile majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni finalistica Voice-a, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu. 

Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). 

Ova hvalevrijedna postava osim što rastura po Eurpoi, nastupala je i na na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. 

Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. 

Slušatelji prilikom koncerta često izjavljuju kako, zatvorivši oči, imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“.

I da po prvi puta dovodimo ovu traženu skupinu u Zagreb, kako bi vam omogućili istinsko ABBA iskustvo, gdje će cijeli Metropolis klub biti jedan veliki plesni podij sa najvećim hitovima najpopularnijeg pop banda ikad.

Karta
  • Metropolis music & billiards club

    Avenija Dubrovnik 10
    10000 Zagreb

    Dubrovnik%20Avenue%2010%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia