Učitavanje...

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

location

Podaci o događaju
The Frajle u Zagrebu uživaju veliku popularnost, stoga i ne čudi što je prvi koncert u Lisinskom bio rasprodan. Novi termin nastupa rezerviran je za 1. prosinca.
 
The Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu  od ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene. 
 
Već prvi album nazvan „Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a „A strana ljubavi“ na kojemu su i dvije nagrađivane obrade „Meni trebaš ti“ te „Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju.

Invalidi imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.
Karta
  • Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

    Trg Stjepana Radića 4
    10000 Zagreb

    Trg%20Stjepana%20Radi%C4%87a%204%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia