Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist – Sting je  potvrdio da se  u svim ovim ulogama snašao vrhunski i s lakoćom. Rođen u Newcastleu, Sting se u London odselio 1977 i osnovao The Police sa Stewart Copelandom i Andy Summersom. Bend je objavio pet albuma, osvojio šest Grammya i 2003. godine primljen je u Rock and Roll Hall of Fame. Od 1985 Sting je objavio 13 samostalnih albuma.

Kako bi obilježio 25 godina svoje slol karijere, nedavno je objavio kolekciju The Best of 25 Years, dvostruko izdanje svojih najvećih hitova.  Kao jedan od najposebnijih i izrazito cijenjenih izvođača, prodao je skoro 100 milijuna albuma od svoje karijere s The Police pa sve do solo karijere, osvojio 10 Grammya, Golden Globe nagradu,  Emmy i tri nominacije za najprestižniju nagradu Oscar. Ove godine, Sting će izvoditi sve svoje proslavljene  hitove u Zagrebu, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni.

Sting je Hrvatsku došao do sada 4. puta – imao je  dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni 1997 . i 2000. godine, jednom je održao koncert u Lisinskom a zadnji smo put uživali u njegovoj glazbi 2010. kada je u prepunoj Areni Zagreb izveo svoje najveće hitove u novom, klasičnom ruhu i oduševio sve prisutne. Iako je Sting poznat po eksperimentiranju sa glazbom, pa je zato, osim očijukanja sa klasičnom glazbom, imao i period upoznavanja sa renesansnom glazbom i srednjovjekovnim instrumentima, ove godine vraća se svojim rockerskim korijenima. Zato ćemo neke od vječnih hitova poput  "Fall Out",  legendarne "Roxanne", predivne "Can't Stand Losing You", "So Lonely",  "Message in a Bottle", "Walking on the Moon", "De Do Do Do, De Da Da Da",  "Every Little Thing She Does Is Magic" ili  "Every Breath You Take"  poslušati uživo u pravom, izvornom obliku.

Video snimke
Karta
  • ARENA Zagreb

    Lanište b.b.
    10020 Zagreb

    Lani%C5%A1te%2C%20City%20of%20Zagreb%2C%20Croatia