Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SVJETSKA USPJEŠNICA – DJEČJA BAJKA
SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA NA LEDU

U Hrvatsku u sklopu u svjetske turneje u produkciji Moscow Stars on Ice prvi put dolazi jedinstvena dječja predstava na ledu: Snjeguljica i sedam patuljka. Priča, koju znaju sva djeca, jedna je od najpopularnijih na svijetu, a sad ćete je moći po prvi put vidjeti i u Hrvatskoj i to na velikom ledu.
Nekada davno, u dalekoj je zemlji živio princ. Sanjao o je o tome, da bi našao djevojku, u koju bi se zaljubio i vjenčao. Kako nije pronašao svoje prave ljubavi, odlučio je, da sve neoženjene djevojke pozove na svoj dvorac, nadajući se, da će tako pronaći svoju ženu. Došlo je puno djevojaka i sve pozvane djevojke bile su lijepe ali jedna je bila predivna. Kad je predivna ljepotica stala pred ogledalo, odraz je rekao: „Ti si najljepša u zemlji toj!“ A ogledalo nije moglo vidjeti u dušu ljepotice, jer duša je bila ružna, zločesta i pohlepna.


U istom vremenu, u toj zemlji dogodilo se čudo – siromašna žena je u snježnoj oluji rodila prelijepu kćerkicu, sa imenom Snjeguljica. Žena je odmah nakon porođaja umrla. Kad je Snjeguljica odrasla i igrala se sa sedam patuljaka, vidio ju je princ i odmah se zaljubio u nju. Zločestoj ljepotici se nije svidjelo, da ona više nije najljepša u zemlji, zbog toga je lovcu naručila, da mora Snjeguljica umrijeti.
Moscow Stars on Ice, grupa umjetničkih klizača iz Rusije djeluje već od davne 1986. godine, a u njenim su redovima olimpijski, svjetski i europski šampioni u klizanju te vrhunski sportaši i cirkuški umjetnici koji su nastupali diljem svijeta. Sa svojim spektakularnim predstavama na ledu ugrijali su srca brojne publike, tako starije kao i mlađe.


Priču na ledu o Snjeguljici i sedam patuljaka moći će vidjeti svi mališani i odrasli, 23. prosinca u 15. sati, u zagrebačkom Domu Sportova, na velikoj ledenoj površini.
Najljepša bajka čeka na vas, stoga požurite i kupite ulaznice već danas.

Djeca do 2 godine starosti ulaze besplatno.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.