Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

7. ROVINJ JAZZ FESTIVAL

ZBOG NAJAVLJENE KIŠE: 
UMJESTO 1. SRPNJA >>> OLIVER 6. SRPNJA U ROVINJU!

Zbog najavljene obilne kiše koncert Olivera Dragojevića koji se trebao održati ovu subotu, 1. srpnja na prostoru Valdibore, održat će se 6. srpnja u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR). 

Ovogodišnje, sedmo izdanje Rovinj Jazz Festivala donosi nastupe domaćih glazbenih zvijezda Olivera Dragojevića, zajednički koncert Zorana Predina i Matije Dedića 14. srpnja te Josipe Lisac 22. srpnja. I ove godine, tijekom srpanjskih dana, publika će uživati u vrhunskim glazbenim interpretacijama u prostoru bivše Tvornice duhana (ex-TDR).

Oliver ove godine slavi 70-i rođendan i obilježava 50 godina iznimne glazbene karijere. Tijekom svog glazbenog vijeka zasluženo uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, ali ostaje dostupan za svakog poklonika te i danas, s jednakim žarom i voljom, sjeda za klavir, svira, pjeva i snima nove pjesme. Iza njega su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia.