Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Petar Grašo @ Arena Zagreb, 25.11.2017.


Spektakularnim velikim koncertom Petra Graše u Areni Zagreb, Narodni će proslaviti dvadeseti rođendan, a Grašo dvadeset godina svoje karijere.

 ____________________________________________________________________________________________________

Mastercard će u suradnji s Narodnim donirati 80.000,00kn Udruženju Djeca prva od prihoda ostvarenih od prodaje ulaznica za koncert Petra Graše i Narodnog radija.


 ____________________________________________________________________________________________________

„Uistinu ćemo se potruditi da pripremimo dosad neviđenu produkciju u Hrvatskoj kako bi naša publika uživala od prve do posljednje minute. Bit će to uistinu glazbeni spektakl svjetskih razmjera, a moja publika i slušatelji Narodnog to definitivno zaslužuju! A bit će tu i raznih glazbenih iznenađenja“, rekao je Grašo.


Najslušaniji radio u Hrvatskoj i jedan od najuspješnijih glazbenika i autora pozivaju te na glazbeni događaj za pamćenje!


Bit će to najbolji rođendanski tulum, ali i kruna karijere popularnog glazbenika koji će pjevati svoje najveće hitove od 'Moje Zlato' preko 'Uvik isti' do 'Volim i postojim' i '92…


Vidimo se u Areni 25.studenog 2017!


 

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 

 

VIP ulaznice ne uključuju konzumaciju hrane i pića.

Invalidi u kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 
Djeca do 6 g. ulaze besplatno, sjede roditelju u krilu.

Barski stolovi ne uključuju sjedenje.