Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ove zime blagdanska čarolija dolazi u novom obliku –  u nevjerojatnim vratolomijama Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. i 26. Siječnja 2017.

U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom ''Cirkus na ledu'', jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da  se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.

Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.

Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi,  probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. Godini u  Areni Zagreb – Moskovski cirkus na ledu.

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji od --- putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica kreću se od 90 kuna  ovisno o odabranom mjestu. Svaka predstava ima ograničen kapacitet od 4.000 sjedala.

Predstave se održavaju po sljedećem rasporedu:

Srijeda – 19:00 h

Četvrtak – 19:00 h

Fb: https://www.facebook.com/cirkusuzagrebu2017/