Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ove godine klub Metropolis nakon dvije uzastopne rasprodane Nove godine svojim posjetiteljima odlučio je organizirati najluđi tulum do sada! 

Pripremite se za debeli zaron u 80-te i najpopularniju seriju ikada. Dragi naši mulci, dripci, frajeri, komadi, koke i svi koji se osjećate dovoljno otkačeno uđite s nama u predgrađe smijeha - popularni Peckham i budite dio najjače serije ikada –smućkajte s nama ludi provod u stilu Mućki! 

Uz obilje lude zabave Metropolis će blještati u najkričavijim i najsjajnijim bojama, balonima, disco kuglama, a kažu, ako se blještavo uđe u Novu ona će vam zabljesnut u pravom sjaju, pa možda iduće godine u ovo vrijeme postanete i milioneri! 

Kako biste se uklopili u naš kič, možete se prikladno i dotjerati u stilu Trottersa i frendova, a najluđi kostim iza ponoći osvojit će i bocu po izboru! Dress code prepuštamo mašti, a najveći uzor u tome je i naš ovogodišnji modni guru Del Boy za dečke i njegovi komadi za cure. 

I muzički ćemo dobro zaploviti na Novom valu i najvećim hitovima 80tih i 90tih, a za to će se pobrinuti najveći majstori za 80te –band Flashback LIVE.

Uz live svirku Flashbacka tu su i dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc pobrinut će se da cijelu noć za vas bude prava urbana mjuza (, novi val, ex yu rock, funky i ostale pop i rock)

Pripremite svoje što luđe plesne cipelice za đipanje do jutarnjih sati, jer po najvećim retro hitovima peglati će i naši DJ-i.., a kako kod Del Boya ima svega za pristojne novce i ove godine složili smo novogodišnji paket za svačiji džep-za samo 65 KN.

U cijenu ulaznice od 65KN uključeno: švedski stol (hladna jela- plate, kolači, razne salate) te piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć te program od dva Dj-a, live bend Flashback. 

Napomena: svoju ulaznicu za ludi tulum kupite ranije jer prošle godine nismo imali niti jednu ulaznicu tjedan dana prije tuluma!