Učitavanje...

Dostupni datumi

Podaci o događaju
Novi uspjeh mlade glazbene zvijezde Mie Negovetić

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Lisinskom i ostvarenog uspjeha u Americi mlada talentirana Mia Negovetić dolazi ponovo u Lisinski i to ovaj put u mjuziklu za sve generacije!

Magic Musical (O. Dešić - D. Petrović) je dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miu Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. U toploj glazbenoj čaroliji govori se o jezičnim temama. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca mogu naučiti mnoge riječi i fraze za najrazličitije situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u mjuzikl. Oblikovatelj rasvjete je Sven Jelović, video produkciju potpisuje Branimir Rogoznjan. 

U ovom zabavnom glazbenom šou, u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, traže se skriveni objekti i tragovi čarobnoga štapića koji je negdje izgubio Čarobnjak (David Petrović). Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u traganju. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu pratimo i njezine misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi: Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali div ne vide mrave i Sestricu pa nastaju mnoge komične situacije.

U mjuziklu nastupaju i djeca članovi plesne grupe FLAME u plesnim koreografijama Martine Hrlić Rogić a uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.

Vjerujemo da je najbolji način učenja engleskog jezika igranje. Naravno i pjevanje! Mjuzikl je nastao u produkciji Studija Maraton, koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla Sušak, Sušak i škole stranih jezika Linguae.

Glazbu uživo izvodit će novoosnovani Orkestar mladih glazbenika (OMG) pod ravnanjem Olje Dešića uz pomoć mladog dirigenta Mare Rice.


Invalidi u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.

Organizator događaja:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Zagreb (Grad Zagreb)
Trg Stjepana Radića 4
OIB: 54493774760

Karta
  • Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

    Trg Stjepana Radića 4
    10000 Zagreb

    Trg%20Stjepana%20Radi%C4%87a%204%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia