Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

OTKAZAN ZAGREBAČKI KONCERT MADONNE


Petak, 9. ožujka 2012 - Zagreb, Hrvatska


Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice. Povrat sredstava uključuje samo cijenu ulaznice, naknada za internetsku kupnju i troškovi dostave neće se refundirati.
Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment.

Promotori Adria Entertaimnet i Live Nation danas su potvrdili da je zbog logističkih razloga otkazan koncert Madonne koji je prethodno najavljen za 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Iznimno nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani.

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice.
Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment.

"Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19.3.2012. i trajati će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju ulaznicu. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov, te to povjerenje neće biti narušeno." - izjavio je predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

 

Madonna priprema veliki party i svi su pozvani. Madonna World Tour 2012 počinje, kako je najavio međunarodni promoter turneje, Live Nation Entertainment, 29. svibnja u Tel Avivu. Turneja uključuje arene, stadione i posebna mjesta na otvorenom poput  Plains of Abraham u Quebecu, te Južnu Ameriku i Australiju gdje Madonna nije nastupala gotovo 20 godina. Turneja će se zadržati u 26 europskih gradova uključujući London, Paris, Milan, Berlin kao i Zagreb, 11. lipnja.

Prvi od 26 koncerata na američkom dijelu turneje počinje 28. kolovoza u Philadelphiji, zatim 6. rujna na stadionu New York Yankees te u Los Angleles Staples Centru 10. listopada. Ulaznice u prodaju kreću od 10. veljače za Tel Aviv I Veliku Britaniju, za Ameriku 13. veljače a za Zagreb 17. veljače. Ulaznice za zagrebački koncert kupuju se preko sistema Eventim.

Fantastičan uspjeh Madonnine prošle turneje, “Sticky & Sweet” afirimirao je njezin status kao jedne od najuspješnijih izvođača svih vremena. Povijesna je to turneja koju su obilježile nejverojatne brojke poput 70.000 rasprodanih ulaznica u Wrechteru u Belgiji, 76.000 u Helsinkiju (najveći koncert ikada održan u Finskoj od strane jednog izvođača), 40.000 u Oslu te 72.000 u Tallinu u Estoniji. Samo u Sjevernoj Americi prodala je preko 650.000 ulaznica, 72.000 ulaznica za koncert u Švicarskoj što je bio najveći koncer ikada održan u toj zemlji, 75.000 ulaznica u Londonu I 4 rasprodana koncerta u Madison Square Gardenu u New Yorku 60.364 ulaznice.

Najava Madonnine nove turneje popraćena je fantastičnim tjednom u kojem je Madonna nastupala u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi, Super Bowla i objave njenog singla “Give Me All Your Luvin” s novog albuma MDNA u izdanju Live Nation Entertainment/Interscope Records, a koji će svijetlo dana ugledati 26. ožujka. Video objavljenog singla, u kojem nastupaju  Nicki Minaj I MIA,  premijerno je prikazan na Američkom Idolu .

‘’Nove pjesme najveće glazbene umjetnice i zabavljačice govore same za sebe. Njezina umjetnost, talent i kreativna produkcija rastu sa svakom turnejom i Madonna 2012 neće biti iznimka. Presretni smo što je opet na turneji i sigurni smo da su i njeni fanovi” komentirao je Arthur Fogel, Predsjednik Live Nation Entertainment Global Touring i Madonnin promoter.

Za vrijeme svoje nevjerojatne karijere, Madonna je prodala preko 300 milijuna albuma te drži rekord kao najprodavaniji solo izvođač u povijesti koncerata i turneja. Ona je sedmerostruka osvajačica Grammya, producentica, tekstopisac, pjevačica te je primljena u Rock and Roll Hall of Fame. Njezin je poslijednji album  “Hard Candy,” debitirao kao broj jedan u 37 zemalja uključujući Sjevernu Ameriku, Veliku Britaniju, Kanadu, Francusku I Australiju. Madonna 2012 World Tour je 9 turneja ove ‘Material Girl’’. Njena prva turneja bila je 1985  godine pod imenom Virgin tour.

Paketi:

EARLY ENTRY - ulaznicu za Fan Pit (Gold Circle) i propusnicu za raniji ulazak na stadion od ostalihHOT SEAT - najbolje mjesto na tribini za gledanje koncerta, ekskluzivni poklon i  laminirana propusnica turneje za uspomenuVIP PACKAGE  1      

-         rezervirano mjesto u loži 

-          raniji ulaz na stadion (15 min ranije)  

-          osigurani parking

-          poklon

-         slobodan ulaz na VIP party prije koncerta 

-          pristup ekskluzivnom štandu za prodaju

-          VIP party propusnicaVIP PACKAGE  2

-          mjesto u Fan Pitu (Gold Circle)

-         raniji ulazak na stadion (15 min ranije)  

-          poklon

-          slobodan ulaz na VIP party prije koncerta 

-          pristup ekskluzivnom štandu za prodaju


-          VIP party propusnica

Sponzori