Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju
Michael Flatley'
LORD OF THE DANCE


Michael Flatley, osnivać  i režiser tog nagrađenog  međunarodnog plesnog fenomena, je dokazao, da srca i misli, spojena u glazbi i plesu, mogu prijeći sve tradicionalne granice. Njegov plesni spektakel Lord of the dance još uvijek ruši sve prodajne rekorde po cijelom svijetu i oduzima dah gledateljima, koji žele više i više.

Lord of the dance  je čarobna pustolovina za čovjekovo oko i uho, koja gledatelje odvodi u mistično vrejeme  koje ugrije srca sviju koji je pogledaju.

Od trenutka , kad se svjetla ugase , pa sve do zadnjega bisa, publika jeočarana sa kombinacijom preciznog plesa, umjetničke svjetlosti i pirotehnike.
Klasična priča dobra i zla , koja ima temelje u irskom folkloru i izražava se univerzalnim jezikom plesa, iznenadila je publiku po cjelom svijetu, a irski ples su doveli do novih dimenzija i donijeli svjetsku pohvalu.

Priča opisuje put Malog duha kroz vrijeme i njegovu pomoč Gospodaru plesa, koji želi svoj narod sačuvati  pred bičem gospodara tame po imenu Don Dorcha.
Nemogua pustolovina se izvodi , kad tamna sila izazove junaka, a gledatelji su povedeni u mitološki svjet ljubavi,opasnosti i čežnje.

Tako je produkcija Michaela Flatleya već trinaest godina plesni spektakl broj jedan u svijetu i održava se na samom vrhu najbolje prodavanih predstava.

Svi ljubitelji irskog plesa srdačno ste pozvani 16. 05. 2010 u 17.00 i 20.30 sati u KC Dražen Petrović u Zagrebu!