Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Opis

Na vašu želju ponovo sa vama: Michael Flatley's LORD OF THE DANCE


Najposjećeniji plesni spektakl na svijetu, Michael Flatley's Lord of the Dance na vašu želju dolazi vam ponovno – plesni spektakl na svijetu! Ovaj put će nas oduševiti sa novom, spektakularnom plesnom atrakcijom na dvije predstave:


-    u Splitu, u utorak, 22. listopada 2012, u 20. sati, u Veliki dvorani Gripe i
-    u Rijeci, u srijedu, 23. listopada 2012, u 20. sati, u Dvorani Mladosti.

Produkcija Michaela Flatleya je već petnaest godina plesni spektakl broj jedan u svijetu i održava se na samom vrhu prodanih predstava, ogledalo si jo je već više od 60 milijuna ljudi.


Lord of the Dance je od 1996., kad ju je glasoviti irski plesač i koreograf Michael Flatley postavio na scenu, postala najprodavanija plesna priredba na svijetu. Gostovala je pred rasprodanim gledalištima u više od 60 zemalja. Od tada dalje diljem svijeta bilježi samo rasprodane nastupe, a drži i rekord u čuvenoj londonskoj Wembley Areni gdje je čak 21 dan zaredom nastupao pred prepunom dvoranom. Danas postoje ukupno tri postave "Lord of the Dance": prva za turneje po Europi, druga po SAD i treća po Australiji. U sklopu svake od njih nastupa dvjestotinjak vrhunskih plesača i plesačica prosječne starosti 22 godine. Nastupi su neprestano pod pažnjom 20 kreativnih profesionalaca zaduženih za scenografiju, kostime, svjetlo, zvuk i koreografiju, kako bi se održali visoki standardi tog plesno-glazbenog spektakla.


Predstave su bazirane na irskom folkloru. Riječ je o klasičnoj priči o borbi između dobra i zla ispričanoj univerzalnim jezikom plesa. Od trenutka kada se svjetla ugase pa do posljednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvjetljenja i specijalnih pirotehničkih efekata, a ni glazbena podloga ne ostavlja nikoga ravnodušnim.
Produkcija Michaela Flatleya je već petnaest godina plesni spektakl broj jedan u svijetu i održava se u samom vrhu prodanih predstava.


Tu neponovljivu legendu između dobrog i zla, koja će ovoga puta zaživjeti u sasvim novim dimenzijama, moći ćete vidjeti 23. listopada u Dvorani Gripe u Splitu i 24. listopada u Dvorani Mladosti u Rijeci.

Video snimke