Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Najbolja košarka i ove godine će se gledati na utakmicama KK Cedevite!

Kako bi osigurali svoje mjesto na tribinama, uz puno dodatnih benefita i zanimljivosti, kupite godišnju ulaznicu ili VIP godišnju ulaznicu. u slučaju kupnje 1+1 godišnje ulaznice ostvarujete 10% popusta. Kupci prošlogodišnjih godišnjih ulaznica i članovi Atlantic grupe popust mogu ostvariti na blagajni u Domu košarke na Velesajmu.


Svi sezonci koji kupe sezonsku ulaznicu u periodu od 20.9. do 27.9. dobivaju pozivnicu za poseban događaj „Mogu ja to“, koji će se održati u Domu košarke Cedevite, u srijedu 27.9. od 17:00 do 21:00.

Osim druženja i fotografiranja s članovima prve momčadi te zabavni sadržaj i iznenađenja, prisustvovat ćete humanitarnoj utakmici poznatih te pomoći u prikupljanju novca za izgradnju škole u Africi, u sklopu akcije „Širi dobro“ profesora Dejana Nemčića.

Pred Cedevitom je nova sezona, u koju krećemo sa starom željom i novom ekipom. Osvajanje ABA lige je izazov kojem se veselimo, izazov koji je novi trener Jure Zdovc prihvatio i od prvih testiranja 16.8. prenio igračima i svom stožeru koji čine pomoćni treneri Slaven Rimac, Mladen Starčević i Dražen Orešković te kondicijski trener Slaven Hlupić. Momčad su pojačali Roko-Leni Ukić (AEK), Ivan Ramljak (Zadar), Andrija Stipanović (Büyükçekmece), Will Cherry (Gaziantep), Demetris Nichols (Panathinaikos), Kevin Murphy (Guangxi) i Chris Johnson (Anhui Wenyi).

Osim ABA lige, Cedevitu očekuje i Eurokup u kojem su u skupini s Uniksom (Rusija), Darušafakom (Turska), Fiat Torinom (Italija), Morabanc Andora La Vellom (Španjolska) i Paris-Levalloisom (Francuska). Uz podršku KK Cedeviti svakako treba doći pogledati igrače koji dolaze: Saša Vujačić, Boris Diaw, Florent Pietrus, Scotty Wilbekin te europski prvaci Klemen Prepelič i Jaka Blažič.

Godišnje ulaznice mogu se kupiti na eventim.hr dok prodaja u Domu košarke na Velesajmu traje do 8.10. i mogu se kupiti ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 17-20 te subotom od 10-13.