Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Uz aktualni singl „Rođendan“ i nedavni hit „Kesteni“, Kaliopi će tijekom predstojećeg koncerta svoje brojne hrvatske fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu i regionalnu karijeru. Od kultnih pjesama kao što su „Rođeni“ (Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do „Crno i belo“, „Melem“, „Mrvica“, „Poželi“, „Vučica“, „Dona“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“, „Crne ruže“... predstojeći koncert bit će opsežan presjek karijere pjevačice koja glasi kao najmoćniji i najupečatljivji ženski vokal regije.

Uz svoju specifičnu boju vokala i moćnu interpretaciju, Kaliopi je u svojem glazbenom stvaranju postavila visok standard i kao autorica svojih pjesama, od kojih su mnoge regionalni hitovi. Objavila je 13 studijskih albuma, preko 50 singlova, uz to održala mnogobrojne koncertne nastupe i turneje. Kaliopi je također i nositeljica  brojnih uglednih nagrada i priznanja, počevši od velike Estradne nagrade Jugoslavije, brojnih nagrada na svim velikim glezbenim festivalima, višestrukih nagrada u Makedoniji i u susjednim državama (posebice u kategorijama „Najbolji ženski vokal“, „Album godine“, „Hit godine“, „Koncert godine“ i sl.). Kaliopi se ističe i po svojem društveno-korisnom i humanitarnom radu te je tako i nositeljica počasne nagrade „Majka Tereza“ i Počasna ambasadorica UNHCR za Makedoniju.

Tijekom posljednjih godina, Kaliopi je ponovno udružila kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih stvarala i svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u „glazbenoj radionici” Grill-a i Kaliopi, pri čemu Grill najčešće potpisuje glazbu, aranžman i produkciju pjesama, a Kaliopi piše tekstove.

Koncert kojeg priprema u zagrebačkoj Tvornici kulture, u produkciji Tomislava Kašljevića, specifičan je po činjenici da će Kaliopi upravo 13. veljače po prvi put održati samostalni koncert u hrvatskoj metropoli!