Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani posjetitelji i poslovni partneri INTERNAUTICE, dragi ljubitelji mora, dobro došli na 22. sajam nautike, INTERNAUTICU 2017.!

INTERNAUTICa, najvažniji sajma nautike na Jadranu, će kao i dosad javnosti predstaviti novosti i dostignuća nautičke industrije u protekloj godini.

Na pokrivenim izložbenim prostorima sajma izlagači će predstaviti uglavnom nautičku opremu, razni pribor te sportsku odjeću i obuću, dok će na izložbenim površinama na otvorenom i na moru posjetitelji imati mogućnost vidjeti novitete iz svijeta sportskih motornih plovila, jahti, jedrilica i gumenjaka.

Ove godine INTERNAUTICA priprema premijere niza novih modela motornih jahti, jedrilica i sportskih plovila, a istodobno će u okviru Zelene avenije predstaviti energetski učinkovito konstruirana plovila i projekte, održiv razvoj novih tehnologija, inovativne pogonske i hibridne sustave za smanjenje potrošnje goriva i emisija u okoliš.

Među plovilima koja če biti premierno predstavljena na Internautici možemo naglasiti ABSOLUTE 58 fly, BAVARIA CRUISER 34, CRANCHI E52F in E52S, ADLER YACHT SUPREMA 76 FLY, ELAN GT5, BENETEAU OCEANIS 38.1, GREENLINE 36, PRINCESS 49, EXPLORER 58 PILOT HOUSE, CAPELLI TEMPEST 570, što su, naravno, samo neka od poznatih imena ovogodišnjih izlagača.

Uz državno prvenstvo Slovenije u uspravnom veslanju na dasci (SUP), tradicionalnu regatu starodobnih brodova te predstavljanje starodobnih automobila, raznoliki program uključuje uzbudljiva i zabavna društvena događanja.

Posebna će se pozornost posvetiti novim postignućima na području zelene mobilnosti, učinkovitog korištenja energije i održivog razvoja novih tehnologija. Tu će također biti i punionica za električna vozila te će stoga organizator svim posjetiteljima koji se na sajam dovezu električnim automobilom pružiti besplatan parking na posebno određenom području.

 U 2017. godini nastavlja se projekt dodjele prestižne međunarodne nagrade

 „Jadransko plovilo godine“. Međunarodni žiri Internautice koji se sastoji od 

nautičkih stručnjaka iz Hrvatske, Italije, Srbije i Slovenije predstavit će prestižnu nagradu 

„Jadransko plovilo godine“ u kategorijama motornih brodova i jedrilica, 

kao i u kategoriji plovila s naglašenom „jadranskom notom“ sa značajkama 

prilagođenima plovidbi Jadranom.

 

INTERNAUTICA svojim izložbenim sadržajem pruža brojne mogućnosti za stručne susrete, razne prezentacije, sportska i društvena događanja koji nedvojbeno pružaju priliku za stvaranje novih poslovnih odnosa i prijateljstava. Ističući da se INTERNAUTICA i turizam općenito već dugi niz godina nadopunjuju, počasni pokrovitelj INTERNAUTICE, predsjednik Republike Slovenije, Borut Pahor, naglasio je da takvi događaji predstavljaju korak naprijed za gospodarstvo, turizam i poduzetništvo te su poticaj za nove ideje najboljih inovatora s područja pomorstva.

 

Za više informacija molimo posjetite: www.internautica.net

 

Sponzori