Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Jedan od najpoznatijih dancehall i RNB glazbenika današnjice Sean Paul nastupit će na Fresh Island Festivalu koji se na plaži Zrće održava od 11. do 13. srpnja ove godine. Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutno vlada svjetskim top listama u suradnji s mega popularnom glazbenicom Siom i hitom "Cheap Thrills" te hitom "No Lie" s glazbenicom Dua Lipom. Uz njega, predstavljajući najbolje od stare i nove 'škole', Fresh Island Festival će učiniti savršenim hip-hop&rnb odmorom i Rae Sremmurd, Young Thug, French Montana, Giggs, DJ Jazzy Jeff, Tim Westwood, Lady Leshurr, Krept&Konan i mnogi drugi. 

 

Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island Festivala potvrđuje veliki interes za posljednji dan festivala koji će se održati na velikoj pozornici na plaži Zrće. 

 

U prodaju su puštene regionalne trodnevne i jednodnevne ulaznice, trodnevna festivalska ulaznica po cijeni od 489 kuna i jednodnevna festivalska ulaznica za Big Beach Takeover (Sean Paul, Rae Sremmurd) po cijeni od 289kn.

Osim toga, jednodnevne ulaznice za treći dan festivala (Sean Paul, Rae Sremmurd) dostupne su i u akciji 3+1 - kupi 3, dobivaš 4!

Molimo Vas da obratite pažnju da će se događaj održati neovisno o vremenskim uvjetima, promjenama termina ili lokacija. Sukladno tome, neće biti povrata sredstava.

 

 

S trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala. Ulazak u VIP zone, pre-partyji, afterpartiyi i boat partiyi nisu uključeni u cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade.

S VIP trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala, uključujući VIP zone. Pića, backstage pristup, pre-partyji, afterpartyji i baot partyji nisu uključeni u cijenu ulaznice. Rezervacije stolova su moguće samo uz VIP ulaznice i samo u klubu Papaya uz obaveznu rezervaciju preko emaila freshislandvip@gmail.com U cijenu ulaznice uključene su sve naknade. Djeca i invalidi ne ulaze besplatno.

Sponzori