Učitavanje...

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

location

Podaci o događaju

Jedan od najpoznatijih dancehall i RNB glazbenika današnjice Sean Paul nastupit će na Fresh Island Festivalu koji se na plaži Zrće održava od 11. do 13. srpnja ove godine. Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutno vlada svjetskim top listama u suradnji s mega popularnom glazbenicom Siom i hitom Cheap Thrills te hitom No lie s glazbenicom Dua Lipom. Uz njega, na šestom Fresh Island festivalu nastupit će i trenutno vrući vladari svjetskih top lista Rae Sremmurd, poznati po suradnji s Gucci Maneom s kojim imaju zajednički hit Black Beatles koji je bio njihov prvi broj 1 američke Billboard Hot 100 top-ljestvice. Upravo ova pjesma izvodi se diljem svijeta na sve popularnijem Mannequin Challengeu, a onaj najveći na svijetu snimat će se upravo na Zrću za vrijeme njihovog nastupa.

 

Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island Festivala, uz navedene izvođače, potvrđuju i već poznati nastupi French Montane, dua Krept & Konan, engleske DJ zvijezde Tima Westwooda, DJ Jazzy Jeffa te engleske reperice, pjevačice i producentice Lady Leshurr.

 

U prodaju su puštene regionalne Advance ulaznice, trodnevna festivalska ulaznica po cijeni od 369 kuna dostupna je u sustavu Eventima.

 

S trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala. Ulazak u VIP zone, pre-partyji, afterpartiyi i boat partiyi nisu uključeni u cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade.

S VIP trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala, uključujući VIP zone. Pića, backstage pristup, pre-partyji, afterpartyji i baot partyji nisu uključeni u cijenu ulaznice. Rezervacije stolova su moguće samo uz VIP ulaznice i samo u klubu Papaya uz obaveznu rezervaciju preko emaila freshislandvip@gmail.com U cijenu ulaznice uključene su sve naknade. Djeca i invalidi ne ulaze besplatno.

Karta
  • ZRĆE BEACH

    Otok Pag
    53291 Novalja

    53291%2C%20Novalja%2C%20Croatia

Sponzori