Učitavanje...

Dostupni datumi

Podaci o događaju

Jedan od trenutno najpopularnijih svjetskih hip hop glazbenika French Montana prva je potvrđena zvijezda Fresh Island Festivala 2017. Američki reper marokanskog porijekla ove je godine dva puta nominiran za prestižnu Grammy nagradu u kategorijama najbolja rap pjesma te najbolja rap izvedba. Na veliko veselje brojnih fanova, French će u Hrvatskoj nastupiti po prvi puta na jednom od najpopularnijih Europskih  festivala koji će se ove godine na plaži Zrće održati od 11. do 13. srpnja.

Uz Frencha, među prvim potvrđenim izvođačima šestog po redu najjačeg urbanog hip hop Festivala u regiji su i engleska radio DJ ikona zvijezda Tim Westwood te američki DJ Jazzy Jeff, poznat i kao glumac u popularnoj seriji Fresh Prince. Već prema ovim prvim potvrđenim izvođačima, Fresh Island Festival idućeg će ljeta zasigurno srušiti sve rekorde. S prvim zvijezdama Festivala u prodaju su puštene i regionalne Early Bird ulaznice, trodnevna festivalska ulaznica po cijeni od 289 kuna dostupna je u sustavu Eventima.

S trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala. Ulazak u VIP zone, pre-partyji, afterpartiyi i boat partiyi nisu uključeni u cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade.

S VIP trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala, uključujući VIP zone. Pića, backstage pristup, pre-partyji, afterpartyji i baot partyji nisu uključeni u cijenu ulaznice. Rezervacije stolova su moguće samo uz VIP ulaznice i samo u klubu Papaya uz obaveznu rezervaciju preko emaila freshislandvip@gmail.com U cijenu ulaznice uključene su sve naknade. Djeca i invalidi ne ulaze besplatno.


 photo fresh17_zpsdzpwwyyl.jpg

Karta
  • ZRĆE BEACH

    Otok Pag
    53291 Novalja

    53291%2C%20Novalja%2C%20Croatia