Učitavanje...

Dostupni datumi

Podaci o događaju

Jedan od najpoznatijih dancehall i RNB glazbenika današnjice Sean Paul nastupit će na Fresh Island Festivalu koji se na plaži Zrće održava od 11. do 13. srpnja ove godine. Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutno vlada svjetskim top listama u suradnji s mega popularnom glazbenicom Siom i hitom Cheap Thrills te hitom No Lie s glazbenicom Dua Lipom. Uz njega, predstavljajući najbolje od stare i nove 'škole', Fresh Island Festival će učiniti savršenim hip-hop&rnb odmorom i Rae Sremmurd, Young Thug, French Montana, Giggs, DJ Jazzy Jeff, Tim Westwood, Lady Leshurr, Krept&Konan i mnogi drugi. 

 

Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island Festivala potvrđuje veliki interes za posljednji dan festivala koji će se održati na velikoj pozornici na plaži Zrće. 

 

U prodaju su puštene regionalne Advance trodnevne i jednodnevne ulaznice, trodnevna festivalska ulaznica po cijeni od 369 kuna i jednodnevna festivalska ulaznica po cijeni od 239kn dostupne su u sustavu Eventima.

 

S festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće. Ulazak u VIP zone, pre-partyji, afterpartiyi i boat partiyi nisu uključeni u cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade.

S VIP festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće, uključujući VIP zone. Pića, backstage pristup, pre-partyji, afterpartyji i baot partyji nisu uključeni u cijenu ulaznice. Rezervacije stolova moguće su samo uz VIP ulaznice i samo u klubu Papaya uz obaveznu rezervaciju preko emaila freshislandvip@gmail.com. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade. Djeca i invalidi ne ulaze besplatno.

 

S trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala. Ulazak u VIP zone, pre-partyji, afterpartiyi i boat partiyi nisu uključeni u cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključene su sve naknade.

S VIP trodnevnom festivalskom ulaznicom moći ćete pristupiti festivalskim zonama na plaži Zrće sva 3 dana festivala, uključujući VIP zone. Pića, backstage pristup, pre-partyji, afterpartyji i baot partyji nisu uključeni u cijenu ulaznice. Rezervacije stolova su moguće samo uz VIP ulaznice i samo u klubu Papaya uz obaveznu rezervaciju preko emaila freshislandvip@gmail.com U cijenu ulaznice uključene su sve naknade. Djeca i invalidi ne ulaze besplatno.

Karta
  • ZRĆE BEACH

    Otok Pag
    53291 Novalja

    53291%2C%20Novalja%2C%20Croatia

Sponzori