Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ulaznice za VIP prostor se mogu kupiti uz prethodnu rezervaciju separea na broj 095/1997-499.

U PETAK 21. travnja The Best Venue Hall opet postaje mala tvornica smijeha i zabave. 

Dobro nam poznata TV lica, dva zabavljača i dva kralja humora dolaze na Best Comedy. Pridružite nam se na večeri stand up komedije, a svakog od vas očekuje savršen i svima potreban poklon: XXL paket smijeha.Pobjegnite s nama od svakodnevice te se uz ovaj urnebesni dvojac nasmijte do suza te bar na kratko zaboravite brige i probleme.

>>> ZLATAN ZUHRIĆ ZUHRA<<<
Zlatan Zuhrić poznatiji pod nadimkom Zuhra. Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice. Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova.. Proslavio se ulogom bahatog dalmatinca Aljoše Kapulice u popularnoj Večernjoj školi. Ni jedan od medija mu nije stran, ali najviše se pojavljivao na televiziji u humorističnim serijama. Rado je komičar s istančanim smislom za humor, ali ga ponekad zasmeta kad ga ljudi ne mogu shvatiti ozbiljno.

Već je 1987. započeo svoju medijsku karijeru i to u duetu s drugim velikim komičarom Željkom Pervanom. Njih dvoje su surađivali u emisiji Radija 101 pod nazivom Zločesta djeca.
Nakon toga, 2002. glumio je u Obećanoj zemlji lik Danila Vratine i u humorističnoj seriji Nove TV Bumerang u kojoj je glumio australskog doseljenika Thomasa Mršića koji pokušava držati sve konce jedne TV kuće u svojim rukama.
Povremeno se pojavljivao u sitcomu Bitange i princeze kao Konobar i Želimir Dragaš.

Nakon toga slijedi njegov najuspjeliji angažman u Večernjoj školi gdje je s ostalim kolegama sjedio u klupi odgovarajući na pitanja profesora Željka Pervana. Kasnije glumi u humorističnim serijama Cimmer fraj i Lud, zbunjen, normalan.

2007. godine radi svoj show pod nazivom Zuhra light show u kojem ugošćuje mnoge hrvatske poznate pjevače i glumce. Iste godine s kolegom Hrvojem Kečkešom radi na humoristično-igranom showu 69 koji nažalost nije dugo potrajao zbog loše gledanosti i negativnih kritika.

2009. glumi u seriji Stipe u gostima, 2010. u Instruktoru, a 2012. u Brak je mrak. U HRT-ovom Crno bijeli svijet glumi milicajca, u Kud puklo da puklo Željka, u Zlatnim dvorima Bajkera, a u novom projektu Željka Pervana Naknadno gazdu Milana 2016. godine.
Iza sebe ima šest filmova, počevši od 2003. kad je glumio u Svjetskom čudovištu, pa je 2005. snimio Lopove prve klase i Posljednju pričest, 2009. Jasminu, 2011. glumio je opet policajca u Duhu babe Ilonke, a 2012. u proslavljenom filmu Sonja i bik saborskog zastupnika.

U spotu za pjesmu Danijele Martinović Brodolom glumi klasičnog splitskog zavodnika kojeg Danijela pokušava zavesti.
Na radiju je odradio tri emisije – uz prije spomenutu Zločestu djecu s kojima je započeo karijeru tu su još i Piceki i Cuka vremena.
Zbog svog specifičnog glasa sinkronizirao je mnogo likova crtanih filmova, a neki od njih su Moris u Madagaskaru, šef policije Grizli u Tko je smjestio Crvenkapici i policajac Vanzemljac u Žutoj minuti.
2011. godine sudjeluje u glazbenom showu HRT-a Zvijezde pjevaju gdje je s pjevačicom Jelenom Radan čiji je učenik bio, pokazao da mu ni pjevanje nije strano.

Zuhra se pokazao kao izuzetno svestran čovjek kojemu je mjesto zaista na televiziji. Svojim specifičnim humorom istaknuo se u Večernjoj školi, ali i drugim humorističnim projektima na kojima je radio. Prometnuo se u jednog od najtraženijih i najomiljenijih hrvatskih komičara, a to mu je uspjelo i zbog toga što je skroman, prizemljen i pristupačan.

>>> DAVOR DRETAR DRELE <<<
Davor Dretar Drele hrvatski je televizijski i radijski voditelj, glumac te pjevač. Javnosti je najpoznatiji kao voditelj emisija “Pet na pet”, “Farma” te “Tri, dva, jedan – peci!”. Starijoj publici je ipak poznatiji kao pjevač grupe “Dreletronic”.

Voditelj je osnivač grupe “Dreletronic” koja počinje svoje djelovanje devedesetih godina 20. stoljeća. Grupa je imala dva studijska albuma “Se bum vas tužil” iz 1992. godine te “V tuđoj kuruzi” iz 1994. godine. Pjesme uglavnom izvode na kajkavskom narječju, odnosno donose dašak parodije na zagorskom govoru. Najpoznatije pjesme su im “Čavel v glavi”, “Kolinje” i dr. Voditelj je sam napisao većinu tekstova.

Godine 1997. počinje raditi kao DJ programa “Jutro uz Narodni radio” na Narodnom radiju, gdje radi sve do 2014. godine.
Kao voditelj na televiziji NOVA TV vodio je od 2008. do 2010. godine reality show “Farma”.

Godine 2013. dolazi na RTL Televiziju gdje prvo vodi kulinarsku emisiju “Tri, dva, jedan – peci!”.
Javnosti je zasigurno najpoznatiji kao veseli i zabavno voditelj natjecateljske emisije “Pet na pet” koju je počeo voditi 2013. godine.
Godine 2014. Davor Dretar Drele vodio je i emisiju “Hrvatska broj jedan”.

Često vodi programe raznih događanja poput “Špancirfesta”, “Narodnoga roštilja uz PIK”, “Krapinskoga cenera”, “Potrči malo, pomogni puno” i mnoge druge.

Okušao se i kao glumac u serijama “Zauvijek susjedi”, “Bitange i princeze” i “Stipe u gostima”.

Voditelj glumi i u kazališnim predstavama te je u stalnoj suradnji s kazališnom skupinom “Gemišt” s kojim je odradio predstavu “Pozdrav iz Remetinca”.

Voditelj i pjevač na hrvatskoj je sceni već duži niz godina. Stariji i mlađi naraštaji uživaju i smiju se njegovim glazbenim uradcima, šalama i dosjetkama.
Godine 2007. u sklopu festivala “Špancirfest” na Varaždinskoj televiziji vodio je s Kristijanom Petrovićem talk show u trajanju od 35 sati i 16 minuta te su zbog toga ušli u Guinnessovu knjigu rekorda za najduže vođenje takve emisije.