Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju
Nakon veličanstvenog koncerta „ Jednu za ljubav“, na kojemu su nastupili i Tonči Huljić, Dino Rađa te Petar Grašo, Danijela svojoj publici ponovo priređuje glazbenu poslasticu, sada nazvanu „Zauvijek zajedno“.
 
Koncert će biti presjek njezine dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin sve do posljednjih hitova. Danijela će otpjevati svoj aktualni hit „Volim barabu“, koji je izvela na prošlogodišnjem CMC festivalu, a uslijedit će i hitovi bržeg plesnijeg ritma, poput „Brodoloma“ i „Cappucina“. Uvrštene su i pjesme koje su obilježile početak Danijeline solističke karijere, poput „Izdali su me“, „Dobro je“, „Jednom se živi“, „Ovako ne mogu dalje“ (koju je otpjevala s Kemalom Montenom) te pjesma „Neka mi ne svane“, s kojom je nastupila na Eurosongu 1998. godine u Birminghamu i zauzela visoko, peto mjesto.
 
Njezina profesionalna glazbena karijera sada se može naći u trostrukoj kompilaciji „50 originalnih pjesama“. Naša popularna pjevačica u svojoj je dugogodišnjoj karijeri objavila osam studijskih albuma i dvije kompilacije. Glazbeni tim, uz Danijelin bend, činit će i deset vrhunskih glazbenika. Neke su pjesme, baš za ovaj koncert, u novom aranžmanu. 
 
Danijelino će glazbeno putovanje biti prožeto latino ritmovima i zvucima u kakvima je nismo navikli čuti. Koncert “Zauvijek zajedno“ slavimo u proljetnom glazbenom šarenilu.
Karta
  • Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

    Trg Stjepana Radića 4
    10000 Zagreb

    Trg%20Stjepana%20Radi%C4%87a%204%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia