Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Tarik Filipović s predstavom „Ćiro“ 23.4. premijerno u Splitu!

 

 

 

Nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i  televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena u Splitu, 23. travnja, u dvorani Lora, s početkom u 20 sati.

 

Predstavu „Ćiro“ zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević.

 

U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna ikona,  Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim izvedbama u ožujku, predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira.

Tarik Filipović  zasigurno je jedan od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk“ Magic Act Show“ u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ očito već kreće u istom smjeru.