Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Tarik Filipović 09.10.2017. premijerno s monodramom „ĆIRO“ o životu Miroslava Ćire Blaževića u Slavonskom Brodu!

  

Tarik Filipović, jedan od najpoznatijih glumaca u regiji i  televizijska zvijezda predstavlja svoju novu hit predstavu „Ćiro“ u petak,  26. svibnja u Slavonskom Brodu, u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić-Mažuranić, s početkom u 20 sati!

 

„Ćiro“ zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević.

U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna  ikona,  Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim izvedbama „Ćire“ početkom ožujka, od kada predstava igra i već obilazi brojne gradove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. Osim glumački i redateljski, Tarik Filipović predstavu potpisuje i scenografski te je, zajedno s Miroslavom Ćirom Blaževićem, sudjelovao i u odabiru glazbe. 

Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk“ Magic Act Show“ u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ već sada kreće u istom smjeru. 

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.