Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ženski košarkaški klub „NOVI ZAGREB“

CHIPPS MOST WANTED 2013 PONOSNO I ŠIROM OTVORENIH OČIJU

PREDSTAVLJA:

 
CHIPPENDALES®

„Girls night out“
ZAGREB, 08.03.2013.g.

DVORANA KORNATI, HYPO CENTAR

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales® ponovo dolazi u Zagreb! 08.03.2013.g u Dvorani Kornati, Hypo Centar priredit će nam glazbeno-scenski spektakl koji striptiz pretvara u visokobudžetni

s vrhunskom koreografijom za pamćenje! U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu.

 
CHIPPENDALES® je muška plesna skupina koja radi turneje po cijelom svijetu. Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela, te leptir kravata koju nose bez košulje - na golom torzu. Osnovani kasnih 1970-ih, CHIPPENDALES® su prva muška skupina koja svoj posao temelji isključivo nastupajući za žensku publiku. Kvaliteta i koreografija  njihovog plesa pridonijeli su legalizaciji takvog plesa kao popularnog oblika zabave. Danas, stvaraju nastupe u Broadway stilu koji se izvode diljem svijeta, također imaju razni asortiman službenih proizvoda u rasponu od odjeće, nakita, raznih dodataka i video. U Rio All Suite Hotelu i Casinu u Las Vegasu samo za njihove nastupe izgrađeno je kazalište u vrijednosti deset milijuna dolara.

 
Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

Pozivamo sve cure, djevojke i žene da ostave na nekoliko sati doma ili s prijateljima svoje dečke i muževe, a sebi priušte zaista vruće iskustvo: girls night out!

Smije se gledati, ne smije se dirati!

10 najnovijih činjenica o ovoj turneji koje vjerojatno niste znali:

Vidjet će ih je više od 2.115.459 ljudi diljem svijeta.
Nastupit će u više od 70 gradova u SAD-u, 23 gradova u Srednjoj i Južnoj Americi, 80 europskih gradova, 8 Južnoafrička gradova, i 7 azijskih gradova.
48 članova će u teretani zajedno potrošiti 59.725 sati godišnje.
Glumačka postava sastoji se od studenata medicine, profesora, web dizajnera, poduzetnika, poduzetnika, fotografa, snimateljima, brokera, vojnika, kuhara, građevinskih radnika, pjevača, kickboxera i DJ-a,
Tokom turneje nosit će 1.602 ovratnika i 4.223 manšeta
Tokom izvedbi razderat će 12.243 bijele Fruit od the Loom majica.
Proputovat će više od 180.000 milja zabavljajući žene diljem svijeta.
Bit će fotografirani s više od 2 milijuna fotoaparata.
Nedavno su proslavili 30. godišnjicu kao „#1 muška revija na svijetu“.
Njihov kalendar, „Hunky men”,  iz 1981. prodao se u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

 
Ulaznice za ovaj spektakularan muški show kreću u prodaju u utorak 18.12.2012.godine na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na www.eventim.hr

Broj ulaznica je ograničen, a podijeljene su u slijedeće kategorije:

 
Stajanje-175 kn

Parter sjedenje-250 kn

Vip parter-350 kn ( ulaznice za prva dva reda +meet and greet)

Karta
  • HYPO CENTAR

    Slavonska avenija 6
    10000 Zagreb

    Slavonska%20Ave%206%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia