Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Najbolji izvodjaci s Balkana!

Draga publiko Zagreba i okolice, te svi ljubitelji stand up - a kao i oni koji će to tek postati dolaze na svoje!

Best of regional stand up okupit će najbolje komičare u regiji.

Svi izvođači iza sebe imaju brojne nastupe po regiji, a i šire. Neki su i nagrađivani na prestižnim natjecanjima, festivalima u regiji i izvan nje.

Sa velikim oduševljenjem i ponosom predstavljamo:
++ PEĐA BAJOVIĆ
++ MARKO PULJIZ
++ ANDRIJA DABANOVIĆ
++ SRĐAN JOVANOVIĆ

PEĐA BAJOVIĆ
On vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand up komičar na ovim prostorima. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi odijelo, pa misli da ima stila. Drži mikrofon, pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli – da misli!
Pati od krize profesionalnog identiteta. Bio pilot, novinar, državni službenik, menadžer, konsultant, producent… Završio neke visoke škole u inozemstvu. Popriličan štreber.
Stand up comedy je žanr kojim se Pedja bavi cijelo desetljeće (proučavanje i pisanje), a natjerao se stati na pozornicu prije skoro šest godina i sada iza sebe ima preko 500 nastupa. Sa svojom produkcijskom kućom AETAS, Pedja Bajović je producirao tri polusatne emisije ‘STAND UP Comedy Show’, koje se nalaze u MAXtv Videoteci.
U sadržaju svojih nastupa Pedja relativno rijetko poseže za trivijalnostima i banalnostima. Ipak, psuje kad treba. A treba! Tematika njegovih nastupa sežu od dnevnih situacija, poslovnih tema ili muško-ženskih odnosa, pa sve do rasprava o globalnom zatopljenju i krizi na Bliskom istoku.
Pedja voli politiku, ali ne dnevnu, već više onu sezonsku, od izbora do izbora! A sve je, zna se, stvar izbora…
Turneje po prostoru bivše Jugoslavije njegova su specijalnost, a prema riječima jednog kolege "nastupao je svuda gdje ima sijalica, a bogami i žarulja!".
Pored toga, prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.MARKO PULJIZ
Humor je poput bureka, najbolji je iz Bosne, najmasniji iz Crne Gore.
Puljiz je predstavnik nove škole sarajevskog humora, sa adresom u Podgorici, koji već četvrtu godinu zaredom nastupa širom regije.
Marko Puljiz je stand up komičar iz Sarajeva koji secira stvarnost na originalan i zabavan način, a svojim nastupima osvaja publiku u regiji. Posebnu pažnju privlači njegova točka o Alipašinom Polju.
Marko u svojim nastupima govori o brojnim temama: muzici i popularnim muzičkim takmičenjima, sportskim komentatorima, indijskim, hrvatskim sapunicama, muško-ženskim odnosima, vezama i PMS-u, homoseksualnosti, religijama, tu su brojne interpretacije glumačkih i muzičkih zvijezda, a često u ruke zna uzeti i ukulele, pa napraviti pravu malu muzičku točku.

Nakon 2013. godine, kada je osvojio nagradu za najboljeg stand up komičara amatera u BiH, počinje da se aktivnije bavi stand up komedijom i kreće sa nastupima širom susjednih zemalja. Nedavno je nastupio na festivalu najboljih regionalnih stand up komičara u zagrebačkoj dvorani Lisinski.
Marko publiku najviše osvaja svojim jezičkim vratolomijama i imitacijama zvukova koje proizvodimo u neverbalnoj komunikaciji. Kao svježe oženjen čovjek, ističe kako simpatije i uglavnom sažaljenje dobija novonastalim materijalom o braku, vezama, prijateljstvima, nesporazumima...
Nakon određenog vremena dolazi u Sarajevo i iskazuje "srdačan bujrum da na jednu večer zaboravite na svakodnevne probleme i kredite."

ANDRIJA DABANOVIĆ
(Podgorica) je nova nada regionalne stand-up komedije.
Od prošle godine neumorno reda nastupe koji kod publike prolaze i više nego dobro i sada je u akciji da obiđe što više različitih gradova i klubova, kako bi kraj ove godine dočekao kao priznati stand-up komičar.
Njegov stil komedije je jednostavno crnogorski ali to nije jedina egzotika koja je smiješna. Njegove priče obiluju iznenađenjima i ozbiljnim ispovijestima u kojima nalazi prostor za smijeh.

SRĐAN JOVANOVIĆ
Srđan Jovanović – Stand up komedija ima moć da bude ventil
Srđan Jovanović je talentirani glumac koji se uspješno bavi stand up komedijom, nasmijava nas pričama iz svakodnevice, igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje nitko sa ovih prostora nije imun. Kako kaže okidač za smijeh su one teme u kojima se prepoznajemo, teme koje nas se tiču i dotiču, pojave koje nas nerviraju, frustracije, prepreke, a sve ovo su odlike stand up komedije. Humor i šale Srđanu su donijele različite nagrade između ostalog za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, zatim nagradu „Ljuba Moljac“ za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu i nagradu za najboljeg komičara „Stand up Adria awards“ u Skoplju.

Dođite i razvalite se od smijeha!

Cijena ulaznice je 60 kn

Informacije & rezervacije stolova na + 385 95 1997 499

 

Ulaz za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i osobu u pratnji je besplatan.

Nakon kupnje ulaznice stol ili separe možete dodatno rezervirati pozivom na broj +385 95 1997 499