Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ana Rucner – humanitarni koncert: 15 godina ljubavi za radost djece u BaranjiŽelite provesti ugodnu večer 19. ožujka uživajući u glazbi i učiniti nešto dobro i plemenito za djecu Baranje?

Pozivamo vas na humanitarni koncert: 15 godina ljubavi za radost djece u Baranji, na kojem će Ana Rucner, u suradnji s Rotary klubom Zagreb Maksimir obilježiti 15. godina svoje ljubavi za glazbu, uz drage goste Gorana Karana i Danijelu Pintarić.

Ana će premijerno na ovom koncertu predstaviti svoj novi glazbeni pravac, nešto potpuno novo i drugačije, a u društvu kvarteta Liderice, koje su svoje vještine stjecale u Ladaricama i folklornom ansamblu Lado. Svjetski poznati redatelj Jakov Sedlar upravo priprema dokumentarni film o Aninoj glazbi, kojeg će posjetitelji prvi put imati prilike vidjeti na ovom koncertu.

Osim sviranja čela, Anina velika ljubav je i pjevanje pa će u duetu s izvrsnim mladim akademskim pjevačem Ivanom Jelićem zapjevati jednu lijepu ljubavnu pjesmu, a posjetitelje očekuje i nekoliko iznenađenja.

Ovim humanitarnim koncertom prikupljamo sredstva za izgradnju dječjeg igrališta i nabavku medicinskim pomagala za djecu s poteškoćama u Baranji. Svaki kupac uz ulaznicu besplatno dobiva Anin CD s uspavankama: „Za male anđele“.

Postanite i vi dijelom naše priče i izmamite osmijeh na dječja lica !

Otvoren je i poseban donatorski račun HR3823600001502021406, a na www.anarucner.com moguće je i kupiti CD, te i na taj način pridonijeti akciji.