Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Prvi Salon pjenušavih vina održava se 11. veljače 2017. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik, od 14 do 20 sati, a poseban dio programa rezerviran je isključivo za profesionalce iz vinskog svijeta.

 

Salon počinje sa susretom “B2B” za poslovne posjetitelje i predstavnike medija (od 13-14h), a za ostale posjetitelje ulaz je od 14h. Tijekom Salona održat će se dvije radionice:

1) Susret Hrvatske i Slovenije (prva tri pobjednička hrvatska i slovenska vina nakon ocjenjivanja koje će se održati 3.2. u Ljubljani, moderatori: Ivana Valić, enologinja i sommelierka; Jože Rozman, sommelier i publicist)

2) Susret Champagne i Franciacorte (po dva pjenušava vina iz svake regije: moderatori Filip Savić, najbolji sommelier Hrvatske 2016, Marija Vukelić WSET L2, prof. francuskog i talijanskog


Salon će okupit najbolje (hrvatske i slovenske) proizvođače pjenušavih vina (i odabrane distributere), njihove vrhunske pjenušce i ciljane ljubitelje pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program. I ovaj put ostajemo vjerni našem cilju - širenju i podizanju razine kulture vina kroz edukaciju, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje.
------------------------------------------------------------------------------------
Organizator
U novu, jubilarnu godinu u kojoj slavimo 20 godina RadoStnih priredbi, ulazimo sa sloganom »Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima«. U čast jubileja, prvi put u našoj povijesti, organiziramo priredbu izvan granica Slovenije. 

Dress code: sport/elegant
------------------------------------------------------------------------------------
Cijena ulaznice:
za posjetitelje 150 kn/ u pretprodaji do 5. veljače 2017. 110 kn / 
za studente 75 kn (ograničena količina). 
Ulaznice će biti dostupne unaprijed - putem sistema Eventim (www.eventim.hr) te na svim prodajnim mjestima Eventima.

------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt za prijave vinara & press:
Marija Vukelić, prof.
WSET level 2 certified
marija.vukelic@zg.t-com.hr

Veselimo se vašem dolasku!
------------------------------------------------------------------------------------
Salon pjenušavih vina će biti sniman i fotografiran. Ulaskom na salon pristajete biti snimljeni ili fotografirani. Ujedno time dajete pristanaka da se sav snimljeni materijale od strane organizatora salona može koristiti u promotivne svrhe.

Karta
  • Hotel Dubrovnik

    Gajeva ulica 1
    10000 Zagreb

    Gajeva%20ul.%201%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia