Beograd, 17. veljače 2012.

Zbog bolesti Tony Iommija Black Sabbath otkazali europsku turneju

Ozzy Osbourne & Friends u Beogradu

Poštovane kolege i prijatelji,

Zbog više sile i bolesti Tony Iommija kome želimo brz oporavak, grupa „Black Sabbath“ je prinuđena otkazati sve nastupe ovog ljeta osim britanskog Donington festivala na kojem će Tony Iommi i pored kemo-terapije nastupiti. Umesto „Black Sabbath“ u svim predviđenim terminima i gradovima na europskoj turneji nastupiti će grupa „Ozzy Osbourne & Friends“.

Avalon Produkcija je u dogovoru sa managementom Ozzy Osbourna pretvorila u „Ozzy Osbourne & Friends“ festival sa listom izvođača koju ćemo, uz sve ostale detalje, objaviti u srijedu 22. veljače. U ovom trenutku potvrđeno je da će u skupini  „Ozzy Osbourn & Friends“  biti Geezer Butler originalni basist skupine Black Sabbath, te Zakk Wylde izvanredni gitarista kultne skupine „Black Label Society“ koji je ujedno i dugogodišnji gitarist i suradnik Ozzy Osbournea.

U srijedu, kada ćemo objaviti koje će sve skupine nastupiti te večeri uz „Ozzy Osbourne & Friends“ biti će poznato i da li će te večeri, kao Ozzyjev specijalni gost nastupiti i legendarni Slash, jedan od najboljih svjetskih gitarista svih vremena.

Službeno priopćenje skupine „Black Sabbath“ može se pronaći na službenoj stranici www.blacksabbath.com.

Važna napomena:

Svim kupcima ulaznica za koncert skupine „Black Sabbath“ kojima se neće svidjeti lista izvođača „Ozzy Osbourne & Friends“ festivala, „Avalon produkcija“ će omogućiti povrat sredstava već od ponedeljka 27. veljače do 26. ožujka. Do tada  molimo sve fanove i ljubitelje hard rock i metal zvuka za strpljenje jer se spremamo objaviti široku listu izvođača i da u Beogradu, 28. lipnja na Ušću, priredimo najveći rock i metal festival u povijesti ovih prostora.

Hvala,
Avalon produkcija

Povratak na novosti