Učitavanje...

Slobodne TRIVIUM ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za TRIVIUM. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

AMERIČKA METAL ATRAKCIJA TRIVIUM DOLAZI 01. TRAVNJA U ZAGREBAČKU TVORNICU KULTURE

U nedelju 01. travnja će u zagrebačkoj Tvornici Kulture nastupiti američki Trivium, jedan od trenutno najzanimljivih bendova na metal sceni. Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi, SAD i djeluju od 1999. godine. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Svoj prvi album „Ember to Inferno“ su objavi 2003. godine za manej poznatu diskografsk kuću Lifeforce. 2004. potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. Posljednji album „The Sin and the Sentence“ je objavljen 20. listopada 2017. U Zagrebu će nastupiti u sklopu svoje europske turneje u nedelju 01. travnja u dvorani Tvornica Kulture. Kao posebni gosti na ovoj turneji dolaze i hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju svoj drugi album „Nightmare Logic“ i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju svoj prvi album „Animus“. Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati, a cijena ulaznica iznosi 160 kn do 01. prosinca, 190 kn od 02. prosinca i 210 kn na dan koncerta.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 190 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn.

Invalidi plaćaju ulaznicu, pratnja (jedna osoba) ima besplatn ulaz.
Djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz uz pratnju roditelja, tj. punoljetne osobe.

Organizator događaja:
FESTIVALI I KONCERTI d.o.o.
Zadar (Grad Zadar)
Zrinsko-Frankopanska 20/c
OIB: 11926552248

Trivium je heavy metal sastav iz Orlanda na Floridi, SAD. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta.

Sastav je formiran 2000. godine.

Godine 2003., Trivium rade na prvom demou visoke kvalitete i šalju ga u Njemačku u diskografsku kuću Lifeforce. Diskografska kuća je dogovorila snimanje prvog albuma.

Trivium je okarakteriziran kao heavy metal, thrash metal, metalcore, melodični death metal, te progresivni metal i groove metal. Sastav je tijekom godina dosta mijenjao zvuk, od melodičnog death metala poput In Flamesa do thrash metal zvuka kao Metallica. Poznati su i po korištenju gitara sa 7 žica na trećem i četvrtom studijskom albumu. Sastav koristi melodično pjevanje i growl vokale, izuzevši The Crusade i Vengeance Falls u kojima preteži melodično pjevanje.

Liričke teme ovog sastava su život, smrt, dobro, zlo, patnja i mitologija. Na albumu The Crusade govore o poznatim ubojstvima iz 20. stoljeća, dok na albumu Shogun govore o grčkoj i japanskoj mitologiji

Sastavi koji su utjecali na Trivium su Metallica, Pantera, Megadeth, Slayer, Anthrax, In Flames, Children of Bodom, Dream Theater, Korn, Slipknot, Machine Head, Arch Enemy, Death, Judas Priest, Black Sabbath, Guns N' Roses te brojni drugi heavy metal i hard rock izvođači.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje TRIVIUMA u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!