Učitavanje...

Slobodne Toto ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Toto. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
TOTO
DOM SPORTOVA – ZAGREB
PETAK, 9. OŽUJKA 2018.

Američka rock grupa Toto, jedan od najcjenjenijih sastava u povijesti rock glazbe, nastupit će u zagrebačkom Domu sportova u petak, 9. ožujka 2018. godine.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 25. kolovoza, po cijeni od 200 kn, što je iznos koji će vrijediti do 19. studenog. Od 20. studenog do 8. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr. 

U prodaji će se naći i limitirani broj VIP paketa koji se prodaju isključivo preko bandove službene web stranice gdje će se nalaziti i detaljni informacije o navedenim ulaznicama.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, osoba u pratnji mora imati ulaznicu.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Organizator događaja: 
Los Angeles Agency d.o.o.
Zagreb (Grad Zagreb)
Šubićeva 65
OIB: 45316300941

Toto je američki rock sastav osnovan 1977. u Los Angelesu. Sastav čine vrhunski glazbenici, a njihov je glazbeni stil obilježen kombinacijom elemenata popa, rocka, soula, funka, progresivnog rocka, hard rocka, R&B-a bluesa i jazza. Najpoznatiji su po hitovima "Africa", "Rosanna" i "Hold the Line" s kojima su zasjeli na vrhove glazbenih ljestvica diljem svijeta. Najveći komercijalni uspjeh doživjeli su krajem 1970-ih i tijekom 1980-ih. Prodali su više od 40 milijuna albuma i osvojili 6 nagrada Grammy.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje grupe Toto u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!