Učitavanje...

Slobodne Tony Cetinski ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. TONI KRALJ

    Marijana u Beograd dana 27.04.2018

    Koncert u Beogradu, Sava Centar, gorelo je sve, bilo je fenomenalno. Jedva čekamo ćerkica i ja koncert u Novom Sadu. Njoj će to biti prvi koncert, ima nepune 4 godinice. Toni, najbolji si, obožavaju te mala Tanita i mama Marijana!

O izvođaču

Ako Vam novi datum ne odgovara, povrat možete ostvariti do 21.7.2018. na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili.

Ako ste ulaznice kupili putem naše web stranice, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 21.7.2018.TONY CETINSKI

Petak, 27. srpnja 2018. u 21:30 sati / Ljetna pozornica, Opatija

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert 27. srpnja u Opatiji, na najljepšoj otvorenoj sceni na Mediteranu – Ljetnoj pozornici.

Uz njegov TonyC Orchestra, gosti koncerta su: Marko Kutlić, Jure Brkljača, David Temelkov i kao specijalni gost, Elvis Stanić.

Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u, dobio ekskluzivna prava za svjetsku uspješnicu "Jeanny" glazbene ikone Falca te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 4 godine ulaze besplatno.

Tony Cetinski hrvatski je glazbenik i pjevač.

Javnosti je postao poznat prvim albumom „Srce nikad ne laže“, a jedni od najvažnijih trenutaka u karijeri su mu pjesma „Nek te zagrli netko sretniji“ i nastup na Eurosongu s pjesmom „Nek ti bude ljubav sva“.

Tony je snimio duet „Dolce suono“ sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom. Na koncertu koji je José Carreras održao u zagrebačkoj Areni 19.12.2009., Tony je gostovao slavnom tenoru, zajedno sa Celine Byrne. Kao gost Michaela Boltona nastupio je na koncertima u londonskom Royal Albert Hallu. Tony je oduševio englesku publiku svojom izvedbom pjesama „Caruso“ i „O sole mio“.

Odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za doprinos kulturi te je višestruki dobitnik Porina i ostalih nagrada. Zadnjih nekoliko godina je među 2 najemitiranija izvođača u Republici Hrvatskoj.

Bio je član žirija u reality showu „Hrvatska traži zvijezdu“.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tonyja Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!