Učitavanje...

Slobodne Tony Cetinski ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Tony Cetinski. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Novi i drugačiji Tony Cetinski u iznimnoj koncertnoj priči u Šibeniku, 25.08.2017. na Tvrđavi sv. Mihovila!

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a sasvim novu priču napisat će 25.8.2017. na atraktivnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila gdje će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!

Riječ je o višestrukom dobitniku Porina, pobjedniku brojnih domaćih i regionalnih festivala, sudioniku Eurosonga, glazbeniku s brojnim nagradama struke i publike te jednim od najemitiranijih izvođača u regiji.

Iznimnu vokalnu kvalitetu Tony je odavno potvrdio i na svjetskoj razini, suradnjom s eminentnim izvođačima poput Joséa Carrerasa ili Michaela Boltona s kojim je nastupio u kultnom londonskom Royal Albert Hallu.

Niz Tonyjevih koncerata u najprestižnijim dvoranama, tijekom dvadeset i pet godina dugoj glazbenoj karijeri, predug je za nabrojati. Unatoč značajnoj obljetnici djelovanja na sceni, Tony nikada ne prestaje raditi na sebi, težeći novom, boljem i atraktivnijem nastupu i kontaktu s obožavateljima.

Upravo je ova posvećenost glazbi rezultirala ne samo novom skladbom „Laku noć“, već potpuno novim, drugačijim zvukom, projektom acoustic/electric kojeg je Tony nedavno predstavio publici i široj javnosti. Zajedno sa svojim bendom, pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rock zvuku.

Saznaj kako zvuči novi Tony Cetinski 25.08.2017. na posebnom ljetnom koncertu visoko iznad Šibenika, na jedinstvenoj pozornici šibenske Tvrđave sv. Mihovila!

„Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo!' – rekao nam je ovom prigodom Tony, ne krijući svoje zadovoljstvo prilikom da nastupi u tako iznimnom prostoru.

Jedno je sigurno, niti jedan Tonyjev koncert nije isti. Njegovi beskrajno energični i emotivni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a publika svaku izvedbu isprati ovacijama, pljeskom i plesom.

Novi acoustic/electric zvuk savršeno se uklopio u glazbenu priču koju Tony pripovijeda kroz stihove svojih pjesama što ga već desetljećima čini najsjajnijom zvijezdom regionalnog glazbenog neba.

Ne propusti poslušati novog Tonyja Cetinskog, u petak 25.08.2017. na Tvrđavi sv. Mihovila od 21 sat!

 

Djeca do 5 g. ulaze besplatno.
Invalidi ne ulaze besplatno.

Tony Cetinski hrvatski je glazbenik i pjevač.

Javnosti je postao poznat prvim albumom „Srce nikad ne laže“, a jedni od najvažnijih trenutaka u karijeri su mu pjesma „Nek te zagrli netko sretniji“ i nastup na Eurosongu s pjesmom „Nek ti bude ljubav sva“.

Tony je snimio duet „Dolce suono“ sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom. Na koncertu koji je José Carreras održao u zagrebačkoj Areni 19.12.2009., Tony je gostovao slavnom tenoru, zajedno sa Celine Byrne. Kao gost Michaela Boltona nastupio je na koncertima u londonskom Royal Albert Hallu. Tony je oduševio englesku publiku svojom izvedbom pjesama „Caruso“ i „O sole mio“.

Odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za doprinos kulturi te je višestruki dobitnik Porina i ostalih nagrada. Zadnjih nekoliko godina je među 2 najemitiranija izvođača u Republici Hrvatskoj.

Bio je član žirija u reality showu „Hrvatska traži zvijezdu“.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tonyja Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!