Učitavanje...

Slobodne SILENTE ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za SILENTE. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Poštovani kupci,

obavještavamo vas da događaj Silente @ Dom sportova, koji se trebao održati 10.11.2018. ima novi termin!

Novi datum održavanja je 17.11.2018.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.

Ako želite vratiti kupljene ulaznice i ostvariti povrat sredstava, to možete učiniti na istom prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili do 30.9.2018.

Ako ste ulaznice kupili putem naše stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite do 30.9.2018. na info@eventim.hr kako bi izvršili povrat sredstava. 

Vaš Eventim

______________________________

LAA PREDSTAVLJA:
SILENTE
POVRATAK U DOM SPORTOVA
SUBOTA, 17. STUDENI 2018.

Dvije i pol godine nakon posljednjeg koncerta, dubrovački Silente se vraćaju koncertnim aktivnostima velikim nastupom u Domu sportova, u subotu 17. studenog. 

Ulaznice za povratnički koncert u prodaju idu u petak 27. travnja po cijeni od 90 kn. Od 21. svibnja cijena će iznositi 100 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, 120 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.
Djeca do 6 g. ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Dvije i pol godine nakon posljednjeg koncerta, dubrovački Silente se vraćaju koncertnim aktivnostima velikim nastupom u Domu sportova, u subotu 10. studenog.

Prvi koncert benda nakon mirovanja, koje traje od lipnja 2016. godine, bit će ujedno i promocija trećeg studijskog albuma “Malo magle, malo mjesečine”, čiji se izlazak na tržište očekuje uskoro.

Silente će tako nastaviti svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su vjerojatno i najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr