Učitavanje...

Slobodne Pozitivan koncert ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Pozitivan koncert. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

HUHIV & LAA PREDSTAVLJAJU:
13. POZITIVAN KONCERT
BRKOVI, KAWASAKI 3P, ELEMENTAL, REPETITOR, OTROVNA KRISTINA
DOM SPORTOVA – ZAGREB 
SUBOTA, 2. PROSINCA 2017.

Trinaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg i najdugovječnijeg domaćeg dvoranskog glazbenog događaja, održati će se u subotu 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova uz nastupe čak pet izvođača – Brkova, Kawasaki 3P-a, Elementala, Repetitora i Otrovne Kristine.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 24. srpnja po cijeni od 55 kn do 16. rujna. Od 17. rujna do 11. studenog cijena će im iznositi 70 kn. Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn.

 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 5 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, u svojih je jedanaest godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila imena poput Dubioze kolektiva, TBFa, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MCa, Pipsa, Lollobrigide, Kinokluba, Stranglersa, Brkova, Svadbasa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila dvoranu Dražena Petrovića, da bi četiri godine za redom rasprodali Veliki Dom sportova gdje se održava i ove godine.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite  Pozitivan koncert! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti!