Učitavanje...

Slobodne Petar Grašo ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Petar Grašo. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Petar Grašo @ Arena Zagreb, 25.11.2017.


Spektakularnim velikim koncertom Petra Graše u Areni Zagreb, Narodni će proslaviti dvadeseti rođendan, a Grašo dvadeset godina svoje karijere.

 ____________________________________________________________________________________________________

Mastercard će u suradnji s Narodnim donirati 80.000,00kn Udruženju Djeca prva od prihoda ostvarenih od prodaje ulaznica za koncert Petra Graše i Narodnog radija.


 ____________________________________________________________________________________________________

„Uistinu ćemo se potruditi da pripremimo dosad neviđenu produkciju u Hrvatskoj kako bi naša publika uživala od prve do posljednje minute. Bit će to uistinu glazbeni spektakl svjetskih razmjera, a moja publika i slušatelji Narodnog to definitivno zaslužuju! A bit će tu i raznih glazbenih iznenađenja“, rekao je Grašo.


Najslušaniji radio u Hrvatskoj i jedan od najuspješnijih glazbenika i autora pozivaju te na glazbeni događaj za pamćenje!


Bit će to najbolji rođendanski tulum, ali i kruna karijere popularnog glazbenika koji će pjevati svoje najveće hitove od 'Moje Zlato' preko 'Uvik isti' do 'Volim i postojim' i '92…


Vidimo se u Areni 25.studenog 2017!


 

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 

 

VIP ulaznice ne uključuju konzumaciju hrane i pića.

Invalidi u kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 
Djeca do 6 g. ulaze besplatno, sjede roditelju u krilu.

Barski stolovi ne uključuju sjedenje.

Petar Grašo hrvatski je pjevač, skladatelj zabavne i pop glazbe te tekstopisac za brojne domaće glazbenike (Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović itd.).

Glazbom se bavi od djetinjstva, a sa 16 godina napisao je pjesmu "Boginja", s kojom je Oliver Dragojević nastupio na Dori 1995. godine i osvojio 2. mjesto. S pjesmom "Trebam nekoga" kao debitant premoćno pobjeđuje na Zadarfestu 1996. Na istom festivalu Oliver s njegovom pjesmom "Gore si ti" osvaja prvu nagradu stručnog žirija te postaje iznimno popularan. Pjesma "Trebam nekoga" s kojom je preko 12 tjedana bio na prvom mjestu nacionalne top liste ujedno je i početak razdoblja u kojem će se Grašo potvrditi kao jedan od najuspješnijih pop autora i pjevača mlađe generacije.

Novostečenu popularnost nastavlja hitom "Idi" s Dore 1997. gdje osvaja 2. mjesto. Započinje suradnju s Tončijem i Vjekoslavom Huljić te s njihovom pjesmom "Ne boli me" pobjeđuje iste godine na Melodijama hrvatskog Jadrana. Na tom će festivalu uspješno nastupiti još nekoliko puta te 2000. godine odnijeti još jednu pobjedu s autorskom pjesmom "Sve nas manje ima tu". Njegov album prvijenac naziva Mjesec iznad oblaka koji je izdan krajem 1997. godine prodan je u rekordnih 110.000 primjeraka što ga do danas čini najprodavanijim muškim izvođačem u hrvatskoj povijesti.[nedostaje izvor]

Na Dori 1998. pobjeđuje Danijela Martinović s Grašinom pjesmom "Neka mi ne svane". Na Eurosongu 1998. pjesma je zauzela visoko 5. mjesto, a na izboru najbolje pjesme Eurovizije svih vremena koji je održan povodom 50. obljetnice Eurosonga pjesma "Neka mi ne svane" osvaja visoko 7. mjesto. Potkraj 1999. godine izlazi Grašin drugi album Utorak na kojem s hit singlovima "Utorak" , "Ko nam brani", "Ljubav jedne žene" te "Nevista" ponovno osvaja top ljestvice te postiže platinastu nakladu u Hrvatskoj. Istim albumom postiže veliki uspjeh u susjednim državama, naročito Sloveniji gdje album Utorak dostiže osmerostruku zlatnu nakladu (preko 40.000 prodanih primjeraka) što je u Sloveniji do danas najveća tiraža jednog hrvatskog muškog izvođača.

Grašin treći album naziva Šporke riči izlazi 2003. godine i također je dostigao zlatne naklade u Hrvatskoj, kao i Sloveniji te Srbiji. Od pjesama na albumu posebno se ističu pjesme "Jedina" , "Sad te se samo rijetko sjetim" (duet s A. Dedićem) te "Vera od suvog zlata" s kojom iste godine osvaja Grand Prix na Splitskom festivalu.

Petar Grašo iznimno veliku popularnost također uživa u Hrvatskoj susjednim zemljama, posebice u Sloveniji i Srbiji i Makedoniji. [1]


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Petra Graše u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!