Učitavanje...

Slobodne Parni valjak ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Parni valjak. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Završetak spektakularne turneje 2-u-1: Parni Valjak ponovno u Areni Zagreb!

 

Nakon rasprodanih koncerata u Puli, Splitu i Varaždinu, te nadolazećih koncerata u ostatku regije, turneju 2-u-1: elektrika + akustika Parni Valjak će završiti na domaćem terenu, u Zagrebu, 1. prosinca 2017. Bit će to treći put da Parni Valjak nastupa u zagrebačkoj Areni, a i ovog puta publiku očekuje koncert za pamćenje.

 

Požurite po svoje ulaznice, koje do 1. studenog možete kupiti po sljedećim cijenama: 120 kn parter, 140 kn tribina gore, 160 kn tribina dolje.

 

Djeca do 7 godina ulaze besplatno i sjede roditeljima u krilu.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, kao i jedna osoba u pratnji osobe s invaliditetom.

Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).

Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Parnog Valjka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!