Učitavanje...

Slobodne Opća Opasnost ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Opća Opasnost. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

BOOGALOO ZAGREB
19.10.2018. | PETAK
START: 21.00h

Opća Opasnost će 19.10.2018. održati koncert u Boogalou.

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća Opasnost, najavila je koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo 19. listopada, što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu na kojem će predstaviti svoj novi hit singl „Da je Bog dao“.

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj! Tekuća, 2018. godina za njih je počela više nego uspješno - osvojili su nominaciju za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista za bend godine, a izborom slušatelja Narodnog radija s pjesmom "Kriva si" ušli su među 10 najboljih pjesama 2017. godine.

Nakon 26 godina karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani publiku će razveseliti novim hit singlom i presjekom najboljih pjesama dugogodišnje karijere.

"Uzalud sunce sja", "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", "Doktore", "Opća Opasnost", "Pobjego sam", "Za svaku tvoju suzu", samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova. Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Boogaloo u petak 19. listopada. 


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.

Opća opasnost je hrvatski rock bend kojeg su osnovali Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić 1992.

Svoj prvi službeni album objavljuju 1994. pod nazivom „Treba mi nešto jače od sna“. Pjesme "Opća Opasnost", "Jednom kad noć", “Nebeski znak”  i "Treba mi nešto jače od sna" probijaju se na visoka mjesta tadašnjih top ljestvica.

Godine 2008. bili su predgrupa bendu Whitesnake, a 2009. Uriah Heep.

Bend Opća Opasnost osvojio je brojne domaće i inozemne nagrade.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Opće Opasnosti u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!