Učitavanje...

Slobodne Oliver Dragojević ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

4 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Oliver

    Igballe Nici u Borås Svedska dana 28.11.2016

    Prvi put sam vas slusala na zivo kad sam ja bila 16 gådina stara a sada sam 54. Uzivala sam i nikad necu zaboravit osjecaj kad sam slusala mog ljubimca live. Sad cu opet da vas slusam 11-03-2017 u Zagrebu. Vi ne mozete da zamislite koliko ceznjem za to vece 11 marta. Slusam vas svako vece na youtube, glas max. Sve pjesme su mi drage ali obozavam Tko sam ja da ti sudim. Ako izgubim Tebe/Poema, i Sto to bjese ljubav, Bez Tebe...... sve obozavam. Vidimo se u Zagrebu 11-03-2017. Zivim u Svedsku i zamisli koliko mi vi polepsate zivot na ovu hladnu i mracnu Svedsku.
  2. šjor

    livijano u Koper dana 23.12.2016

    u Kopru je bilu super. Sretni blagdani i Nova 2017. Što reči gdje su Oliver i njegovi Dupini uvijek je super koristim priliku da i njima poželim sve naj za blagdane i jednu jako zdravu i sretnu Novu 2017.godinu. poz

O izvođaču

DRUGI KONCERT, 16.12.2017. - U PRODAJI OD 23.11.2017. OD 9:00!!!

Jedinstveni glas.
Okrugla obljetnica.
I njegov grad...

OTVOREN NOVI DATUM, SUBOTA 16.12.2017. U SPLITU!

OLIVERovih 70 u Spaladium Areni!

70 godina...u 6 slova...u čijim pjesmama uživaju generacije...Oliver.

Slavlje OLIVERovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči rođendana. Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi put će se predstaviti Splitu u toj postavi.

Veliki interes i Oliverova ljubav prema glazbi i muziciranju rezultirala je otvaranjem novog datuma, dodatnog koncerta koji će se održati u subotu,

Mnogobrojni sugrađani, kao i poklonici iz susjednih zemalja dobit će novu šansu za proslaviti Oliverov rođendan uz večeri ispunjene pjesmom i emocijom.

Oliveru će se na pozornici Spaladiuma pridružiti stotinjak vrsnih glazbenika, ponajprpije članova Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog, zatim njegovi Dupini, Zbor Izvor te nekolicina vrhunskih instrumentalista i dragih glazbenih gostiju.

Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni ostaje za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima.

Nakon toliko godina danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

Iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju,...

Zahvaljujemo partnerima koncerta: 

City Center one, Stella Artois i Lidl
i
medijskim pokroviteljima:
Jutarnji list i Radio Dalmacija

 

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 

 


Djeca ne ulaze besplatno.
Invalidi u invalidskim kolicima imaju pravo na besplatan ulaz, a pratnja plaća punu cijenu.

Oliver Dragojević jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača. Postao je popularan kad mu je Runjić dao priliku u dalmatinskoj šansoni „Galeb i ja“. Do početka 80-ih Runjićeve su pjesme („Malinkonija“, „Romanca“ 1977., „Oprosti mi, pape“, „Poeta“, 1978., „Vjeruj u ljubav“, 1979., „Nadalina“ i „Piva klapa ispo’ volta“, 1980.) splitskom pjevaču osigurale status jednoga od vodećih imena tadašnje pop scene.

Suradnja sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem rezultirala je velikim hitom „Cesarica“.

Godine 2005. izlazi album “ Vridilo je”, s kojim Oliver postiže nove uspjehe. Sve to vodi ga do trijumfalnog koncertnog nastupa u Londonu, kultna dvorana Royal Albert Hall, 19. Travnja 2010. godine. U ljeto 2011. niz visoko kvalitetnih albuma Oliver Dragojević nastavlja s aktualnim albumom “Samo da je tu” - kojim se još jednom potvrđuje kao vodeći vokalni interpret u Hrvatskoj, ali i regiji.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

DRUGI KONCERT, 16.12.2017. - PRODAJA: 23.11.2017. 9:00!

Ne propustite gostovanje Olivera Dragojevića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!