Učitavanje...

Slobodne Oliver Dragojević ulaznice

2 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Oliver

    u Borås Svedska dana 28.11.2016

    Prvi put sam vas slusala na zivo kad sam ja bila 16 gådina stara a sada sam 54. Uzivala sam i nikad necu zaboravit osjecaj kad sam slusala mog ljubimca live. Sad cu opet da vas slusam 11-03-2017 u Zagrebu. Vi ne mozete da zamislite koliko ceznjem za to vece 11 marta. Slusam vas svako vece na youtube, glas max. Sve pjesme su mi drage ali obozavam Tko sam ja da ti sudim. Ako izgubim Tebe/Poema, i Sto to bjese ljubav, Bez Tebe...... sve obozavam. Vidimo se u Zagrebu 11-03-2017. Zivim u Svedsku i zamisli koliko mi vi polepsate zivot na ovu hladnu i mracnu Svedsku.
  2. šjor

    u Koper dana 23.12.2016

    u Kopru je bilu super. Sretni blagdani i Nova 2017. Što reči gdje su Oliver i njegovi Dupini uvijek je super koristim priliku da i njima poželim sve naj za blagdane i jednu jako zdravu i sretnu Novu 2017.godinu. poz

O izvođaču

Oliverova diskografska i koncertna aktivnost te medijska promocija učinili su ga jedinstvenim fenomenom hrvatske pop glazbe.

U bogatoj pedesetogodišnjoj glazbenoj karijeri iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su newyorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympija, Opera Housu u Sydneyu....

Koncertom u zagrebačkoj Areni, Oliver će uz pratnju Zagrebačke filharmonije, pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog te uz vrhunske aranžmane Ranka Rihtmana proslaviti sa ljubiteljima svoje glazbe 70-ti rođendan uz najpoznatije pjesme u kojima već pola stoljeća uživaju sve generacije.

Djeca do 6 g. ulaze besplatno. Invalidi u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Oliver Dragojević jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača. Postao je popularan kad mu je Runjić dao priliku u dalmatinskoj šansoni „Galeb i ja“. Do početka 80-ih Runjićeve su pjesme („Malinkonija“, „Romanca“ 1977., „Oprosti mi, pape“, „Poeta“, 1978., „Vjeruj u ljubav“, 1979., „Nadalina“ i „Piva klapa ispo’ volta“, 1980.) splitskom pjevaču osigurale status jednoga od vodećih imena tadašnje pop scene.

Suradnja sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem rezultirala je velikim hitom „Cesarica“.

Godine 2005. izlazi album “ Vridilo je”, s kojim Oliver postiže nove uspjehe. Sve to vodi ga do trijumfalnog koncertnog nastupa u Londonu, kultna dvorana Royal Albert Hall, 19. Travnja 2010. godine. U ljeto 2011. niz visoko kvalitetnih albuma Oliver Dragojević nastavlja s aktualnim albumom “Samo da je tu” - kojim se još jednom potvrđuje kao vodeći vokalni interpret u Hrvatskoj, ali i regiji.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Olivera Dragojevića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!