Učitavanje...

Slobodne Nina Badrić ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Nina Badrić. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Glazbena čarolija Nine Badrić 3. kolovoza na Sustipanu

 

Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, 3. kolovoza svoj će ekskluzivni koncert održati naša glazbena diva, Nina Badrić.

Ne skrivajući uzbuđenje zbog povratka pred splitsku publiku, Nina prestojeći koncert već sada željno iščekuje.

„Ne znam hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da se toliko radujem tom koncertu već unaprijed, da doista jedva čekam početak kolovoza. U Splitu nisam dugo pjevala, a splitska publika i ja volimo se snažno i to od prvog susreta. Pogotovo sam sretna što dolazim na Sustipan, u taj jedinstven prirodni ambijent, u koji će se se moja glazba savršeno uklopiti,  u to sam sigurna. Koncert će biti sjajan, a znam da ćemo ga od samog početka, pa sve do bisa, otpjevati publika i ja - zajedno. Bit će to noć za pamćenje!“ istaknula je Nina Badrić.

 
Nina trenutačno vlada radijskim eterom širom regije sa svojim aktualnim singlom "Vrati me", no, već je najavila najavila da će svojim fanovima s početkom vrućeg ljeta pokloniti još jedan hit singl kojeg će, čini se, uživo po prvi puta izvesti upravu na Sustipanu.

Uz aktualne hitove "Vrati me", "Ljubav za tebe", "Dani i godine" i  "Vjetrenjače" i starije uspješnice poput "Čarobno jutro", "Takvi kao ti", "Da se opet tebi vratim", "Dodiri od stakla" i mnoge drugih, publika na Sustipanu moći će 3. kolovoza naš ponajbolji hrvatski ženski vokal i ljubimicu cijele regije, Ninu Badrić, doživjeti u posebno romantičnom koncertnom ambijentu.

Koncert koji nam predstoji na Sustipanu uključit će raskošnu produkciju, koja će dodatno upotpuniti ovu ljetnu koncertnu promociju novih Nininih hitova koji će se naći na iščekivanom albumu, ali i svih onih uspješnica koje znaju sve generacije domaće publike.  Jer iza Nine je doista više od dva desetljeća  blistave  glazbene karijere, u kojoj je svoju prepoznatljivost, uz brojne regionalne megahitove, izgradila i vrhunskim glazbeno-scenskim live nastupima.

Ulaznice za predstojeću glazbeno-koncertnu čaroliju Nine Badrić na Sustipanu kreću u prodaju od 1. lipnja, po promotivnoj cijeni i u ograničenom kontingentu po 100,00 kn, a od 15. srpnja, cijena ulaznica za Ninin koncert iznosit će 130,00 kn.

Nina Badrić hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica prestižne nagrade Porin čija karijera traje već više od 20 godina. Jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.

Svoju samostalnu karijeru, Nina započinje '90-ih godina, a pjesma "Ja za ljubav neću moliti" dovodi je na vrhove top lista. Nedugo nakon toga objavljuje drugi album "Personality" sa kojim osvaja svoje prve nagrade Porin, a 1998 god. postaje prva hrvatska glazbenica mlađe generacije koja osvaja prva mjesta europskih top lista obradom pjesme "I am so excited".

Velikim solističkim koncertom kojeg je održala 14. veljače 2005. godine (dan Valentinovo) u Domu sportova u Zagrebu, Nina je obilježila vrhunac svoje glazbene karijere. Koncert je bio i humanitarnog karaktera s kojim je Nina podržala akciju UNICEF-a za udomljavanje napuštene djece.

Godine 2012. predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu sa skladbom „Nebo“

Nakon Eurosonga počinje Ninina velika dvoranska turneja koja je obišla najveće dvorane u regiji i koje su bile popunjene do posljednjeg mjesta među kojima su Beogradska Arena, KC Dražen Petrović i Zetra.

Do sada je objavila 8 studijskih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete. Dobitinica je 8 Porin te mnogih drugih nagrada.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Nine Badrić u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!