Učitavanje...

Slobodne Nesha Bridges ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Nesha Bridges. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Život, ta tanka nit po kojoj svi hodamo, prepun prepreka! Ono što možemo je da nasmijani održavamo ravnotežu i balans! 

Poznati srpski komičar Nenad Danilović aka Nesha Bridges je komičar sa dugogodišnjem iskustvom na sceni, i jedan je od najpoznatijih komičara u regiji. 
Iza sebe ima skoro 1000 nastupa i to na festivalima, u teatrima, klubovima, regiji i Australiji. Također, jedan je od komičara koji su prvi počeli da rade ovaj posao u Srbiji.

Pridružite nam se uz Nešu, doživite njegov pogled na život te bar na trenutak osjetite val pozitivne energije koja će Vam uljepšati ostatak tjedna!
Široj publici poznatiji kao tvorac hita “Aj Riki Martine”, međutim on je puno više od toga. Jedan od dvojice najpopularnijih i najboljih komičara Srbije te čovjek koji vas svojom energijom i najbrijavanjem atmosfere ostavlja bez daha.

Tvrdi da je život stand up i stand up život. Kralj je imitacija ljudi koje nitko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznali na ulici. 
Nesha je poznat po pričama o imaginarnim likovima, univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temema kojih se većina nas stidi. :)
U svakom slučaju… nasmijat ćete se, ostat ćete zabezeknuti, pomislit ćete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!
Dođite da vas smijehom “izliječimo” od svakodnevnih briga i problema! 

Ulaz za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i osobu u pratnji je besplatan.

Poznati srpski komičar Nenad Danilović aka Nesha Bridges je komičar sa dugogodišnjem iskustvom na sceni, i jedan je od najpoznatijih komičara u regiji. 
Iza sebe ima skoro 1.000 nastupa i to na festivalima, u teatrima, klubovima, regiji i Australiji. Također, jedan je od prvih komičara u Srbiji.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Nesha Bridges u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!