Učitavanje...

Slobodne Neno Belan & Fiumens ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Neno Belan & Fiumens. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Neno Belan po prvi puta u karijeri poziva vas u čaroliju ljetne noći, veliki open air koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja iduće godine.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata, koje je taj, jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni, sa svojim vjernim Fiumensima godinama priređivao svojoj publici za Valentinovo na pozornicama poput Doma sportova, Lisinskog ili Tvornice, iduće godine stiže nam nova koncertna poslastica!

Naime, Neno Belan & Fiumens svoj tradicionalni koncert sele u novi termin, na jednu od najljepših open air pozornica u nas te najavljuju svoj veliki koncert, kojim će nas povesti u susret novom, čudesnom ljetu, i ponovo donijeti u Zagreb opojne mirise i zvukove Mediterana, pjevajući o ljubavi. 

Uz uvijek iznimno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj novoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče, na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova, te će, kao i tada, za scenski dio priče ponovo biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija.

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novim singlovima poput pjesme "Zvijezda moga sna”, koja od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, i dalje osvaja domaći eter i vrhove top-ljestvica. 

Život bez ljubavi je kao godina bez ljeta. 
Započnite putovanje u novo čarobno ljeto, glazbenim putovanjem u ljubav! 


ULAZNICE:
'Early bird' akcija traje od 29.11.2017. do 31.12.2017. ili do isteka zaliha i cijene su u tom periodu: 80 kuna parter i 95 kuna tribine

Pretprodaja počinje 1.1.2018. i traje do 1.3.2018., kada će cijene biti:
100 kuna parter i 115 kuna tribine

Redovne cijene će biti u periodu od 2.3.2018. do 9.6.2018.:
120 kuna parter i 135 kuna tribine


Osobe s invalidtetom ulaze beplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 9 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.

Nenad Belan (Split, 2. veljače 1962.) je hrvatski kantautor, pjevač i skladatelj pop-rock i zabavne glazbe mediteranskog izražaja.

Rođen u Splitu 2.2.1962., trenutačno živi u Rijeci, nekad frontman popularnog splitskog sastava Đavoli, s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše Jugoslavije, te ostavio pregršt evergreenova iza sebe, kao sto su "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi", "Ja volim je", "Ostani uz mene", "Dugo toplo ljeto", i druge.

Nakon raspada sastava 1991., 1992. godine seli u Zagreb, a 1995. godine i u Rijeku, te nastavlja sa uspješnom solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet, tako da je i 1990-ih godina objavio niz uspješnih pjesama kao sto su "Sunčan dan", "Vino noći", "Rock galama", "Dotakni me usnama", "Ponoćna zvona", "Ivona" i druge, a danas je solo izvođač uz prateće Fiumense.

Njegova glazba je pod direktnim utjecajem The Beatlesa i općenito pop-rock zvuka 1960-tih, te zvuka rock'n'rolla 1950-ih, kao i dalmatinskih etno melodija i talijanskog belcanta, odnosno kancone, a nisu mu strani ni koketiranja sa drugim stilovima (latino, reggae, ska, itd..).

Posljednji u nizu hitova kao što su "Jer je pjesma dio nas", "Oceani ljubavi", "Ulicama grada (Pjesma sreće)", "Kiša", "Anđela, anđele", "Galeb", "Kad plima se diže", "Rijeka snova", "Divojka sa juga" i "Srce od leda" svoju privlačnost temelje na retro zvuku Belanovog crvenog Gretscha, vokalnom višeglasju i temama o ljubavi, nostalgiji, Mediteranu.

Iako diskografski nije pretjerano aktivan posljednjih godina, Neno Belan & Fiumens redovito održavaju koncerte diljem cijelog prostora nekadašnje bivše države Jugoslavije. Zajednički album Rijeka snova donio im je 2008. nagradu Porin za najbolji pop album.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Neno Belan & Fiumens u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!