Učitavanje...

Slobodne MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

category

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Invalidi imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 4. godine, ukoliko sjede u krilu roditelja, ne plaćaju ulaznicu.


Organizator događaja:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Zagreb (Grad Zagreb)
Trg Stjepana Radića 4
OIB: 54493774760

Čarolija ljudskog pokreta koja graniči s nemogućim
 
Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa. Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom Cirkus na ledu, jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta. Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.
 


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Moskovskog cirkusa na ledu u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!