Učitavanje...

Slobodne Miroslav Ilić ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Miroslav Ilić. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

 Za rezervaciju separea ili stola molimo javiti se pozivom na 095 1997 499.

Ulaz za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i osobu u pratnji je besplatan.

Veliki koncert Miroslava Ilića u pratnji orkestra Miše Mijatovića u  „The Best Vanue Hall“ održat će se u subotu, 7. prosinca 2018. s početkom u 21h.

Svojim prodornim glasom i emotivnim izvedbama pjesama, hitovima koji su postali evergreeni narodne glazbe, Ilić je sve do danas ostao u sjećanju brojnih obožavatelja ove vrste glazbe. Hitove poput „Pozdravi je pozdravi“, „Tebi“, „Joj Rado, joj Radmila", „Jedan dan života“, Ilić će nakon dugo vremena opet zapjevati u Zagrebu u terminu prigodnom za širu publiku.

RIGHT ON TIME

Klub se otvara u 20:30h.


Miroslav Ilić je srpski pjevač narodne glazbe i jedan od najpriznatijih pjevača na srpskoj glazbenoj sceni.

Svoju pjevačku karijeru Miroslav Ilić je započeo 1972. godine singlom „Voleo sam devojku iz grada“, Veliki uspjeh ostvario je sa LP pločom "Sreli smo se, bilo je to davno", a na kojoj su se nalazile pjesme kao što su „Oj, Moravo, tija reko“, "Luckasta si ti", "Hej mladosti". Ubrzo su usljedili hitovi kao što su "Joj Rado, joj Radmila" (1980.), "Najljepša si kad se smeješ" (1981.)"Tako mi nedostaješ" (1981.), „Šumadija“ (1982.).

Godine 1983., izdan je album "Pozdravi je, pozdravi", koji je prodan u preko milijun primjeraka. Turneja koja je uslijedila je bila izuzetno uspješna: na koncertu na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, oboren je rekord od preko 35.000 posjetitelja, u košarkaškom domu Gripe u Splitu bilo je preko 4.000 posjetitelja, sala beogradskog Doma sindikata je bila više dana rasprodana.

Slijede veliki hitovi koji su evergreen narodne glazbe: "Tebi" (1986.), "Balada o nama" (1988.), "Lažu da vreme leči sve" (1989.), Naljutićeš me ti" (1993.), "Amerika, Amerika" (1993.), "Prošlost moja" (1993.), "Božanstvena ženo" (1996.), "Bili smo drugovi" (1996.), "Lidija" (1998.)…


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Miroslava Ilića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!