Učitavanje...

Slobodne JONATHAN ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za JONATHAN. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
JONATHAN
POGON KULTURE / TVORNICA KULTURE
21. TRAVANJ 2018. / 12. SVIBANJ 2018.

Grupa Jonathan nedavno objavljeni album “To Hold” koncertno će promovirati u riječkom Pogonu kulture 21. travnja i u zagrebačkoj Tvornici kulture 12. svibnja.

Na riječkom koncertu, prije njih nastupit će naša sjajna kantautorica Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu “I Don't Mind” koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan.

Ulaznice za oba koncerta kreću u prodaju u ponedjeljak 26. veljače po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Jonathan je riječki bend formiran 2011. godine. Sastoji se od 5 članova: Zoran Badurina Ziro (vokali); Branko Kovačić Husta (bubnjevi), Nikica Jurjević Nixon (bas), Darko Petković Rade (gitara), Tomislav Radinović Tomo (gitara).

Već dulji niz godina, Jonathan bitno doprinosi kvaliteti hrvatske glazbene scene.

Njihov debitantski album je i njihov manifesto - beskompromisna glazba koja nadilazi geografske i jezične granice. Njihovi tekstovi, često iskreni i univerzalni, predstavljaju dijelove svačijeg života.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje grupe JONATHAN u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!