Učitavanje...

Slobodne JETHRO TULL ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za JETHRO TULL. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
JETHRO TULL – 50th ANNIVERSARY TOUR
DOM SPORTOVA – ZAGREB
SUBOTA, 13. LISTOPADA 2018.

Jethro Tull, kultni britanski prog rock bend predvođen velikim Ianom Andersonom dolazi u zagrebački Dom sportova 13. listopada u sklopu turneje kojom obilježavaju 50 godina od objave debi albuma «This Was».

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. lipnja, a u ponudi će se naći sektori Tribina sjedenje i Parter. Prvi rang cijene od 200 kn za Parter i 230 kn za Tribinu vrijedit će do 15. srpnja. Od 16. srpnja do 12. listopada za Parter će trebati izdvojiti 230 kn, a za Tribinu 260 kn. Na sam dan koncerta cijena ulaznica za Parter biti će 260 kn, a za Tribinu 290 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Jethro Tull je engleski rock sastav, osnovan 1967. godine prepoznatljiv po specifičnom glasu frontmena grupe Iana Andersona te zbog njegova sviranja flaute. U početku su bili predstavnici britanskog blues rocka, a kasnije su počeli dodavati elemente hard, folk i progresivnog rocka. Prvi komercijalni uspjeh su postigli 1969. godine kada su izdali album „Stand Up“. Dosad su prodali preko 60 milijuna albuma. Čak njih 11 je postiglo zlatnu nakladu, a 5 platinastu. Časopis Rolling Stone ih je opisao kao jedne od najuspješnijih i najekscentričnijih progresivnih rock sastava.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr!