Učitavanje...

Slobodne Jacques Houdek ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Jacques Houdek. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Hrvatski The Voice – Jacques Houdek – nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i rasprodane dvorane ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze "KAD SI SRETAN"!

Svakoga čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album ''Kad si sretan'' i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa Houdeka. Kada je sa svojom ekipom prije dvanaest godina stvarao ovaj album, vjerojatno nije mogao ni zamisliti kakav će uspjeh postići. Iako su oni mališani koji su odrastali uz Jacquesov album ''Kad si sretan'' danas već pred završetkom osnovne ili srednje škole, zasigurno ih već sam spomen albuma asocira na nešto sretnije, bezbrižnije dane ranoga djetinjstva. U bezvremenskim hitovima za djecu ''Nije lako bubamarcu“, ''Zeko i potočić“, ''Kad si sretan“, ''Kad se male ruke slože“... i neponovljivim Jacquesovim izvedbama i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.

I nakon dvanaest godina album ''Kad si sretan“ još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma dječjih pjesama ''Idemo u zoološki vrt'' koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme ''Idemo u Zoo'', ''Voda'', ''Mišić Janko''... postale omiljene nekim novim klincima!

U subotu, 16. prosinca 2017. u 10 sati očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje, koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom! Ne propustite!

 

Invalidi u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.

Jacques Houdek (14. travnja 1981., Zagreb) je hrvatski pjevač mlade generacije, nadimka 'Gospodin Glas'. Svojim originalnim izvedbama u različitim žanrovima već punih 16 godina osvaja publiku svih dobnih skupina. Hitovi poput 'Stotinama godina', 'Zauvijek tvoj', 'Živim za to', 'Nov čovjek', 'Srećom imam tebe', 'Dužna si', 'Nepobjediva' i 'Na krilima ljubavi' potvrdili su Jacquesa kao jednu od najvećih estradnih zvijezda na ovim prostorima. U svojoj bogatoj diskografiji može se pohvaliti s 13 diskografskih izdanja, a albumi su mu prodani u čak pet srebrnih, i u jednoj zlatnoj, platinastoj i dijamantnoj nakladi. Ovaj glazbenik ekskluzivna statusa i veliki vokalni autoritet mentor je u showu THE VOICE – najljepši glas Hrvatske, a u prvoj sezoni doveo je članicu svog tima – Ninu Kraljić – do trijumfalne pobjede. Kontinuiranu samostalnu profesionalnu karijeru započeo je 2000. godine, a do danas je održao tisuće koncerata u Hrvatskoj i regiji te ostvario iznimno uspješne suradnje s nizom eminentnih glazbenika. Besprijekoran vokal, suverenost u izvedbi i originalnost u scenskoj pojavi izdvojili su ga od samog početka od stereotipa i podigli ljestvicu standarda na višu razinu. Osim na hrvatskom, pjevao je i snimao na engleskom, talijanskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, slovenskom, makedonskom, pa čak i maorskom jeziku. Radi svoga nesebičnog humanitarnog djelovanja posebno je omiljen i među ljudima s posebnim potrebama i djecom.

17. veljače 2017. objavljeno je da će Jacques predstavljati Republiku Hrvatsku na Natjecanju za pjesmu Eurovizije u Kijevu 2017. s pjesmom My Friend.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Jacques Houdeka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!