Učitavanje...

Slobodne HAUSER & FRIENDS ulaznice

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Cancun Mexico

    Blanca Tello Cadivich u Cancun dana 05.07.2018

    Vivo muy lejo, pero me deleitó con tu música en youtube. Te deseo Un gran éxito. Y espero pronto poder seguir viendo tus conciertos por e te canal. Todos tos conciertos que están en tu canal los he visto y me he emocionado con cada uno. Gracias por compartirlos. Soy mexicana y vivo en cancun.

O izvođaču

HAUSER & Friends u pulskoj Areni, 24. kolovoza!

Nakon što nas je očaravao koncertima održanim diljem svijeta u sklopu 2CELLOS, HAUSER je odlučio publici predstaviti samostalni koncert, na kojem će mu se pridružiti prijatelji glazbenici poput Lole Astanove, Caroline Campbell, Ksenije Sidorove te Petrit Cekua i uz podršku Zagrebačke filharmonije u pulskoj Areni 24. kolovoza.

HAUSER je kao dio dvojca 2CELLOS poznat po svojim energičnim nastupima, a vjerujemo kako će i ovaj put prirediti nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu, iako je ovaj koncert rezerviran iskljucivo za klasiku.

HAUSER će izvoditi svoja omiljena klasična djela, a pozornicu će dijeliti sa svjetski poznatim imenima klasične glazbe kao što su Lola Astanova s kojom je i ranije ostvario odličnu suradnju svirajući neke od najromantičnijih i strastvenijih komada klasične glazbe.

Ovoj prekrasnoj glazbenoj čaroliji pridružit će se i Caroline Campbell, Ksenija Sidorova te Petrit Ceku. Glazbenici koji će se pridružiti Hauseru ovog ljeta na pozornici su komentirali kako su jako uzbuđeni i jedva čekaju nastup.

Bit će to prava glazbena poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca predškolske dobi ulaze besplatno, ako sjede pratnji u krilu.

/


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr