Učitavanje...

Slobodne Hari Rončević ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Hari Rončević. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Pozivamo Vas da ove jesenske dane na trenutak zagrijete dalmatinskim šarmom i nastupom jednim od najistaknutijih splitskih kantautora.

Splitski kantautor po prvi puta široj javnosti predstavio se pjesmom Buntovnik s razlogom 1993., a prvi veliki uspjeh donijela mu je pjesma Getanin s kojom je osvojio prvu nagradu ocjenjivačkog suda na Melodijama Hrvatskog Jadrana 1994. godine. Ubrzo se nižu nastupi i albumi s pomalo buntovničkim skladbama.

Glazbeni preokret u Harijevoj karijeri donosi album ‘Još tvog je poljupca’, naslovljen prema istoimenoj pjesmi, kojim je zaplovio u nježnije i mirnije tonove. ‘Još ne znam kud s tobom’, ‘Moj lipi anđele’, ‘Još te uvijek osjećam u sebi’, ‘Moje si more’, ‘Kada jednon ovon zafalin se tilu’ samo su neke od njegovih predivnih ljubavnih balada.


Ulaz za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i osobu u pratnji je besplatan.

Nakon kupnje ulaznice stol ili separe možete dodatno rezervirati pozivom na broj +385 95 1997 499

Hari Rončević splitski je kantautor koji je široj javnosti postao poznat nakon nastupa na „Melodijama hrvatskog Jadrana“ s pjesmom „Getanin“ 1994. godine.

Na njegovim albumima, nalazi se niz nagrađivanih pjesama sa različitih festivala u Hrvatskoj. Tijekom cjelokupne glazbene karijere Hari je često surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima (Trio gušt, Oliver Dragojević, Doris Dragović i mnogi drugi).

Najveću prekretnicu u dosadašnjoj karijeri predstavlja akustični koncert u HKK Zadar.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Harija Rončevića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!