Učitavanje...

Slobodne Gustafi ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Gustafi. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

 

Djeca i osobe u kolicima ne ulaze besplatno.


GUSTAFI

Cirkus u štalici za Martinje

9.11.2018

 

 Već legendarno Martinje sa Gustafima i istarskim vinarima, ove godine će se ponovo održati u prostoru kluba Boogaloo!

Ovaj blagdan, praznik, svetkovina vina i glazbe, u ovoj kombinaciji drži tradiciju dugu 17 godina pa je red da se i ove odradi kako priliči!

9.11. s početkom u 21 h, osim festivnog ugođaja koji samo Gustafi, na sebi svojstven način znaju napraviti, u klubu će se nuditi razna vina po promotivnim cijenama pa ćete tako, za 80 kn dobiti litru & vodu, a za 90 kn butelju 0.7l!

Gustafi, koji svojom mješavinom istarske etno glazbe i svjetske etno scene, u kombinaciji svega što su slušali (od bluesa preko keltske glazbe i do ruskih i ukrajinskih veselica) stvaraju prepoznatljiv zvuk pun ritma, emocije i pozitive gdje god da dođu, stvaraju nove ljubitelje i uvijek iznova oduševe one stare! Tome dodajte “čašicu” dobrog vina i fešta može početi!


Gustafi su glazbeni sastav kojeg su 1980. u Vodnjanu osnovali Edi i Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Igor Arih i Livio Morosin. Skupina je prepoznatljiva po spajanju rock glazbe sa istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča-vala.

Najpoznatiji su po hit-pjesmama Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Kadi su ta vrata, Kurijera i dr. Od originalne postave ostali su autor tekstova i glazbe Edi Maružin (vokal, gitara), Vlado Maružin (gitara) i Čedomir Mošnja (bubanj). Ostali članovi su Edin Pecman (harmonika i klavijature), Martin Šikman (bas), Boris Mohorić (truba), Romano Hantih (tuba), Gianluca Antonini (trombon), Sara Queiroz (vokal), Ana Antolović (vokal), Emmanoele da Silva (udaraljke), Nikola Bernobić (truba) i Alen Bernobić (truba).

Izdali su 9 uspješnih albuma. Zadnji, „Kanibalkanska“, je snimljen 2012. godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Gustafa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!