Učitavanje...

Slobodne Gustafi ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Gustafi. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Tradicionalno za Martinje karizmatični Gustafi nude najluđu feštu u gradu. Budite u Klubu Boogaloo u subotu 11. studenog!

S obzirom da su ovakve fešte svake godine rasprodane, a budući da prostor ne može primiti sve ljubitelje Gustafa i dobrog vina, preporučamo da se na vrijeme pobrinete za svoje ulaznice. 

CIJENA ULAZNICE JE 60 KN U PRETRPRODAJI, 80 KN NA ULAZU!

Djeca i osobe u kolicima ne ulaze besplatno.

Gustafi su glazbeni sastav kojeg su 1980. u Vodnjanu osnovali Edi i Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Igor Arih i Livio Morosin. Skupina je prepoznatljiva po spajanju rock glazbe sa istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča-vala.

Najpoznatiji su po hit-pjesmama Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Kadi su ta vrata, Kurijera i dr. Od originalne postave ostali su autor tekstova i glazbe Edi Maružin (vokal, gitara), Vlado Maružin (gitara) i Čedomir Mošnja (bubanj). Ostali članovi su Edin Pecman (harmonika i klavijature), Martin Šikman (bas), Boris Mohorić (truba), Romano Hantih (tuba), Gianluca Antonini (trombon), Sara Queiroz (vokal), Ana Antolović (vokal), Emmanoele da Silva (udaraljke), Nikola Bernobić (truba) i Alen Bernobić (truba).

Izdali su 9 uspješnih albuma. Zadnji, „Kanibalkanska“, je snimljen 2012. godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Gustafa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!