Učitavanje...

Slobodne GusGus ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za GusGus. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Nordijska elektronička poslastica GusGus LIVE početkom prosinca u Tvornici kulture

Magični, plesni, uzbudljivi i osvježavajući – GusGus uživo u Zagrebu

Zagreb, 2. studenoga 2017. – Jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih elektroničkih skupina, islandski GusGus stižu u Zagreb, a nastupit će u Tvornici kulture, na blagdan Sv. Nikole, 6. prosinca 2017. godine. 
Neki će za njih reći da su ritmični i magični, neki da su s druge planete no jedno je sigurno – GusGus miljenici su svake publike koja voli dobre partyje, nordijski elektro-zvuk, elektroničku glazbu s umjetničkim štihom, kao i uzbudljive i osvježavajuće live nastupe daleko od mainstreama. 

Early Bird ulaznice po cijeni od 149 kn moguće je kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima / http://www.eventim.hr/ od petka, 3. studenoga (od 10 sati) do 13. studenoga, nakon čega će cijena ulaznica iznositi 179 kn.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, osoba u pratnji plaća ulaznicu.
Djeca do 7. godina ulaze besplatno.

Poznati su po eklektičnom zvuku i nekonvencionalnoj fuziji techna, trip-hopa i housea, uspješno ukomponiranoj s drugim glazbenim žanrovima, a uz njih se veže i pojam "techno-soul". Surađivali su s nekim od najpoznatijih imena elektro i pop scene, među kojima su i Björk, Roisin Murphy, Depeche Mode i Sigur Ros. Nastali su 1995. godine u Reykjaviku kao umjetnički kolektiv. Dosad su izdali devet studijskih albuma, od kojih je najveći uspjeh ostvario "Arabian Horse" iz 2011. godine. I dalje koriste analognu opremu za dobivanje pravog elektroničkog zvuka.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr