Učitavanje...

Slobodne Gogol Bordello ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Gogol Bordello. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA I ART&MUSIC FESTIVAL PREDSTAVLJAJU
GOGOL BORDELLO
DVORIŠTE DRUŠTVENOG CENTRA ROJC – PULA
NEDJELJA, 12. KOLOVOZA U 21:00

Na 25. godišnjicu prvog Art&Music festivala, jednog od najznačajnijih i najstarijih nezavisnih alter rock događaja u našim krajevima, LAA 12. kolovoza dovodi svoje stare prijatelje Gogol Bordello na veliku gypsy punk feštu u dvorištu Društvenog centra Rojc u Puli.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 13. lipnja po early bird cijeni od samo 120 kn. Od 1. srpnja cijena će iznositi 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Kombinirajući elemente punka i gypsyja s humorom i efektnim, kaotičnim i energičnim scenskim nastupima Gogol Bordello pričaju priču o imigrantima i dijaspori. Vođa benda Eugene Hütz, bježeći od katastrofe u Černobilu, postao je očaran mističnim tonovima gypsy glazbe koja ne pripada mainstreamu, ali s kojom je povezan obiteljskim korijenima. Živeći kao izbjeglica u Europi i sam je iskusio život u kojem ne pripada nigdje prije nego se preselio u SAD gdje osniva bend. Godine 1999. objavljuju prvi album “Voi-La Intruder” koji predstavlja world music zvuk sviran u punoj punk brzini. Punokrvni bend s gitarama, bubnjem, harmonikom i saksofonom zvučao je moćno, a dodatnu popularnost osigurao je i sam Hütz puštajući gypsy glazbu u klubovima. Osam studijskih izdanja kasnije praćenih nebrojenim turnejama, Eugenovim nezaustavljivim prodorom na art i filmsku scenu te podrškom globalnih superstarova poput Madonne Gogol Bordello se s pravom mogu smatrati velikim međunarodnim glazbenim zvijezdama čiju neukrotivu scensku energiju naša publika jako dobro poznaje. Tri godine nakon što su rasprodali Tvornicu kulture vraćaju se na krilima novog albuma “Seekers And Finders” koji će biti objavljen ove godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Gogol Bordella u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!