Učitavanje...

Slobodne Enrique Iglesias ulaznice

Filtrirajte pretragu

category

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Enrique Iglesias. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

POLAZAK NA DAN KONCERTA IZ:

• Varaždina - 12.00h parkiralište kod Varteksa

• Zagreba (autobusni kolodvor) - 14.00h autobusni kolodvor

• Zagreba (Špansko) - 14.15h s benzinske postaje INA pored hotela Antunović

• Samobor - 14.45h s autobusnog kolodvora

 

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta.

Povratak iz Ljubljane pola sata nakon koncerta.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

Prijevoz iz navedenog mjesta te povratak, odabranu ulaznicu i agencijsku pratnju!

Putovanje maloljetnih osoba bez pratnje odrasle osobe! 
Maloljetni putnici koji putuju bez pratnje odrasle osobe na polazak moraju donijeti ispunjenu i potpisanu "Suglasnost za maloljetne putnike na putovanju sa Svikoncerti.eu"

INFORMACIJE O POLASKU: 
Sve informacije o polasku (broj perona, broj autobusa, vrijeme...) biti će objavljeni na stranici www.svikoncerti.eu 2-3 dana prije polaska. U slučaju većeg broja autobusa biti će objavljeni i raspored putnika po autobusima.

Opće uvjete pročitajte ovdje

U ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 

 

Enrique Iglesias (Madrid, 8. svibnja 1975.) je španjolski pjevač. Osim raznim glazbenim žanrovima, bavi se i sportom. Od svoje sedme godine živio je u Miamiju na Floridi, gdje je pohađao školu i naučio jezike i običaje sve tri kulture: španjolske, europske i američke.

Rođen je 1975. kao sin čuvenog pjevača Julia Iglesiasa. Glazbenu je karijeru započeo 1995. godine kao 20-godišnjak, s prvim studijskim albumom o kojem je potajno sanjao još od svoje 16 godine, čak bez znanja svoje obitelji. U samo prva 3 mjeseca prodao je svoj prvi album u milijun primjeraka albuma i primio svoju prvu zlatnu certifikaciju i to u Portugalu, tri tjedna nakon objave albuma. Njegov prvi album naziva Enrique Iglesias je prodan u 5.8 milijuna primjeraka.

Karijeru je počeo na španjolskom jeziku, da bi tek 2000. godine propjevao i na engleskom jeziku. 1997. godine održao je svoju prvu svjetsku turneju nazvanu Vivir, koja je uključivala 78 koncerata u 13 zemalja, a posjetilo ju je više od 720 tisuća ljudi. Već na toj turneji Enrique je svirao na stadionima s kapacitetom od preko 50 tisuća mjesta. Dva teretna aviona prenosila su njegovu pozornicu, rasvijetu i ozvučenje. Ta turneja je tada proglašena najvećom turnejom nekog latino izvođača.

Listu nagrada Enrique Iglesiasa teško je točno prebrojati, ne zna ni on sam, ali to je otprilike 116 platinastih albuma, 227 zlatnih i 26 međunarodnih glazbenih nagrada, uključujući Grammy 1996., godine u kategoriji 'Najboljeg Latin Pop izvođača za debitanski album Enrique Iglesias. Glazba Enrique Iglesiasa stekla je svoje poklonike u cijelom svijetu, tako se može pohvaliti i sa zlatnim i platinastim priznanjima i iz zemalja kao što su Taiwan, Tajland ili Singapore. Lice Enrique Iglesiasa pojavilo se na 250 novinskih naslovnica, a Enrique se pojavio u preko 190 televizijskih emisija u 23 zemlje.

Preuzeto 12.12.2017. s: https://hr.wikipedia.org/wiki/Enrique_Iglesias


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

U prodaji od 13.12.2017. 10:00!

Ne propustite gostovanje Enrique Iglesiasa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!